Νίκος Ανδρουλάκης: «Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μία προοδευτική πολιτική εναλλακτική, που θα δώσει προοπτική»  

«Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μία προοδευτική πολιτική εναλλακτική, που θα δώσει προοπτική στη νέα γενιά για μία κοινωνικά δίκαιη οικονομική ανάπτυξη, με σεβασμό στο περιβάλλον, τους θεσμούς και τη δημοκρατία». Αυτή τη προοπτική πρόβαλε ο Νίκος Ανδρουλάκης στη παρέμβασή του κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του προεδρείου των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, στη Τεχνόπολη, στο Γκάζι.


Ο πρόεδρος του ΠΣΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανέφερε ακόμη ότι «το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη ανέδειξε την αδυναμία της Πολιτείας να προστατεύσει αποτελεσματικά τους πολίτες καθώς και την αποτυχία του επιτελικού κράτους, όπως ονομάζει ο πρωθυπουργός τον τρόπο διοίκησης της χώρας».

Προσέθεσε ότι οι εργασίες του προεδρείου ξεκίνησαν με μία συζήτηση για τη δίκαιη μετάβαση και την ενεργειακή φτώχεια. Επισήμανε την επίσκεψη στη ”Μέλισσα”, ένα κέντρο το οποίο βοηθάει άμεσα και αποτελεσματικά γυναίκες πρόσφυγες και μετανάστριες να ενσωματωθούν αλλά και να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα τους.

ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε επίσης ότι στη συζήτηση στο προεδρείο των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών θα θέσει ζητήματα που αφορούν την ελληνική κοινωνία, όπως τα προγράμματα κοινωνικής κατοικίας, που θα αποκλιμακώσουν το κόστος ζωής που έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια λόγω των πολύ υψηλών ενοικίων καθώς και την ανάγκη προστασίας της πρώτης κατοικίας για τους πιο ευάλωτους.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *