Νέο επεισόδιο στο Φαρμακονήσι – Βίντεο δείχνει τουρκική ακταιωρό να κάνει επικίνδυνη μανούβρα μπροστα από σκάφος του Λιμενικού

Νέο επεισόδιο έστησαν στο Φαρμακονήσι οι Τούρκοι με τουρκική ακταιωρό να κάνει επικίνδυνη μανούβρα μπροστά από σκάφος του ελληνικού λιμενικού.


Το OPEN παρουσίασε σήμερα αποκλειστικό βίντεο στο οποίο τουρκική ακταιωρός κάνει επικίνδυνη μανούβρα και μπαίνει με μεγάλη ταχύητα μπροστά από σκάφος του ελληνικού Λιμενικού, που επιχειρούσε στα ανοιχτά του Φαρμακονησίου.

Το σκάφος του ελληνικού Λιμενικού επιχειρούσε να διώξει από την περιοχή Τούρκους αλιείς που ψάρευαν παράνομα στο σημείο εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων για άλλη μια φορά.

Δείτε το βίντεο του OPEN:

Την ώρα που το ελληνικό σκάφος επιχειρούσε να απομακρύνει τους ψαράδες από τα ελληνικά χωρικά ύδατα στο Φαρμακονήσι, η τουρκική ακταιωρός μπήκε μπροστά του και έφτασε λίγα μέτρα απ’ αυτό, πριν απομακρυνθεί. Αυτό ήταν το δεύτερο επεισσόδιο στο σημείο μέσα σε 2 μέρες, καθώς είχε προηγηθεί εκείνο στο οποίο τουρκική ακταιωρός παρενόχλησε σκάφος του Λιμενικού, το οποίο έριξε προειδοποιητικές βολές.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *