Νέα Υόρκη: Στα χέρια των Αρχών ο ύποπτος για την επίθεση στο μετρό – Η στιγμή της σύλληψης

Στα χέρια της αστυνομίας είναι ο ύποπτος για τους πυροβολισμούς στον σταθμό μετρό στο Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη.


 
Ο Φρανκ Τζέιμς τέθηκε υπό κράτηση, σήμερα Τετάρτη, μία ημέρα μετά την αιματηρή επίθεση στον σταθμό μετρό, όπου φέρεται να πυροβόλησε επιβάτες στο μετρό στο Μπούρκλιν. Είχε προηγηθεί ανθρωποκυνηγητό από το FBI και την αστυνομία της Νέα Υόρκης.


 Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Τρίτης ο 62χρονος Τζέιμς φέρεται να άνοιξε πυρ  σε σταθμό μετρό του Μπρούκλιν την ώρα αιχμής, όπου τραυματίστηκαν 29 άνθρωποι, εκ των οποίων ορισμένοι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Μετά την αιματηρή επίθεση, χρήστες των social media ανέβασαν σοκαριστικές φωτό και βίντεο όπου κείτονται αιμόφυρτοι στην πλατφόρμα του σταθμού, ενώ άλλοι επιβάτες σπεύδουν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.


 Ο Φρανκ Τζέιμς είχε ανεβάσει βίντεο στο YouTube όπου ξέσπαγε για τη βία, τη φυλή, τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς και το έγκλημα στην Πόλη του Μήλου. Είχε φύγει από το Ουισκόνσιν, όπου ζούσε μόνος του, στις 20 Μαρτίου, με νοικιασμένο βανάκι, διέσχισε το Ιλινόι, την Ιντιάνα, την Πενσιλβάνια και μετά το Νιου Τζέρσι για να φθάσει στη Νέα Υόρκη. Φέρεται να νοίκιασε ένα φορτηγάκι U-Haul στη Φιλαδέλφεια κάποια στιγμή μέσα στην εβδομάδα και να οδήγησε μέχρι το Μπρούκλιν. Λίγο μετά τις 6 το πρωί οι κάμερες τον κατέγραψαν να κατεβαίνει στον υπόγειο σταθμό στην Kings Highway. Δεν είναι ξεκάθαρο τι έκανε τις δυόμισι ώρες πριν ρίξει καπνογόνα και αρχίσει να πυροβολεί τον συρμό.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *