Νέα Δημοκρατία για το «ντου» του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Καραμανλή: «Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν πρόκειται να εκφοβίσουν κανέναν»

Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση για το «ντου» που έκαναν μέλη του Ρουβίκωνα σήμερα το απόγευμα (12.3.2023) έξω από το σπίτι του πρώην υπουργού Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή στην Πλάκα.


Η Νέα Δημοκρατία καταδίκασε την επίθεση και μίλησε για «θρασύδειλους τραμπούκους, που δεν πρόκειται να εκφοβίσουν κανέναν».

Η ανακοίνωση της ΝΔ ανέφερε πως: «Η επίθεση που δέχτηκε στο σπίτι του ο Βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής είναι απολύτως καταδικαστέα. Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν πρόκειται να εκφοβίσουν κανέναν. Η Δημοκρατία έχει κανόνες και δεν πρόκειται να δείξει καμία ανοχή στη βία».

Μέλη του Ρουβίκωνα πήγαν σήμερα το απόγευμα έξω από από το σπίτι του πρώην υπουργού Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, στην Πλάκα, διαμαρτυρόμενοι για την τραγωδία στα Τέμπη και πέταξαν τρικάκια με περιεχόμενο κατά του πολιτικού, ο οποίος παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας μετά τη μοιραία σύγκρουση των δυο τρένων, που προκάλεσε τον θάνατο 57 ανθρώπων.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *