Νέα Δημοκρατία για ομιλία Μητσοτάκη στο Αλεξάνδρειο την Πέμπτη 18 Μαΐου : «Η νίκη αρχίζει απ’ τη Θεσσαλονίκη»

 

Η Νέα Δημοκρατία έκανε αναφορά σε ανακοίνωσή της στην μεγάλη ομιλία που θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Πέμπτη (18.5.2023) στις 19:30 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (Παλέ ντε Σπορ) της Θεσσσαλονίκης.


Η Νέα Δημοκρατία τόνιζε ότι με την εκδήλωση αυτή κορυφώνονται οι περιοδείες τόσο του ίδιου του Πρωθυπουργού όσο και κλιμακίων της Νέας Δημοκρατίας στη Βόρεια Ελλάδα, επισήμαινε ότι το Αλεξάνδρειο θα είναι κατάμεστο και ξεκαθάριζε ότι ο κόσμος θα στείλει από το Παλέ το μήνυμα ότι η νίκη αρχίζει για άλλη μια φορά από τη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε:

«Την Πέμπτη 18 Μαΐου στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (Παλέ ντε Σπορ) η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη. Με την εκδήλωση αυτή κορυφώνονται οι περιοδείες τόσο του ίδιου του Πρωθυπουργού όσο και κλιμακίων της Νέας Δημοκρατίας στη Βόρεια Ελλάδα.

Σε όλη τη διάρκεια της τετραετίας η Νέα Δημοκρατία βρέθηκε δίπλα σε όλους τους πολίτες, σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά. Την Πέμπτη το Αλεξάνδρειο θα είναι κατάμεστο από πολίτες που θέλουν η χώρα να πάει σταθερά και τολμηρά, μπροστά. Τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές, στέλνουμε όλοι μαζί το μήνυμα ότι, για ακόμα μια φορά, η νίκη αρχίζει απ’ τη Θεσσαλονίκη!».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *