Μύδροι Ελληνικής Λύσης κατά Mega για ακύρωση εμφάνιση εκπροσώπου του κόμματος σε εκπομπή: «Τεκμηριώνει την μετατροπή της Ελλάδας σε αφρικανική χώρα»

 

Ομοβροντίες εξαπέλυσε κατά του Mega η Ελληνική Λύση με αφορμή – όπως αναφέρει το κόμμα – την «για πολλοστή προγραμματισμένη εμφάνιση εκπροσώπου της Ελληνικής Λύσης σε πολιτική εκπομπή».


Αναλυτικά η Ελληνική Λύση ανέφερε σε ανακοίνωσή της:

Για πολλοστή φορά ο τηλεοπτικός σταθμός ΜΕΓΑ ακύρωσε την προγραμματισμένη εμφάνιση εκπροσώπου της Ελληνικής Λύσης σε πολιτική εκπομπή.

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα είχε προγραμματιστεί η συγκεκριμένη εμφάνιση, η οποία επιβεβαιώθηκε χθες -ημέρα Τετάρτη- το πρωί με νέα συνεννόηση. Στην συνέχεια με έκπληξη, ο εκπρόσωπος ενημερώθηκε από τον σταθμό ότι η παρουσία του θα ακυρωνόταν!

Ακολούθησαν άλλες δύο επικοινωνίες για νέα εμφάνιση και αντίστοιχη ακύρωση από τον ίδιο σταθμό. Φυσικά ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης  δεν εμφανίστηκε ποτέ.


Την ίδια στιγμή όμως, ο ίδιος σταθμός προσφέρει αφειδώς τηλεοπτικό χρόνο ακόμα και σε φερόμενους «αποστάτες» δίκην γυρολόγων καναλιών.


Εάν ο κ. Μητσοτάκης και οι ολιγάρχες του παραμείνουν λίγο ακόμα στην εξουσία, η θέση 108 στην ελευθερία του τύπου θα φαντάζει άπιαστο όνειρο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *