Μοσχάτο: Ομολόγησε η 47χρονη – «Πέρασε μια ζώνη στον λαιμό του και του έσπρωξα την καρέκλα»

Συνελήφθη η 47χρονη που βρισκόταν μαζί με τον 50χρονο άνδρα στο Μοσχάτο, σε διαμέρισμα της περιοχής, όπου εντοπίστηκε απαγχονισμένος, το βράδυ της Δευτέρας.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ομολόγησε κατά την διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, η γυναίκα πήγε στο σπίτι του 50χρονου, όπου διαπληκτίστηκε μαζί του για οικονομικές διαφορές. Έπειτα επιχείρησε να τον στραγγαλίσει με κορδόνι χωρίς να το καταφέρει. Αργότερα, όταν ο άνδρας βρισκόταν πάνω σε καρέκλα και πέρασε τον λαιμό του σε αυτοσχέδιο βρόγχο που είχε τοποθετήσει εκεί ο ίδιος νωρίτερα, η 47χρονη απομάκρυνε την καρέκλα, όπως ισχυρίζεται η ίδια.

Το χρονικό του εγκλήματος

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Δευτέρας, όταν σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, περίοικοι άκουσαν φωνές από το διαμέρισμα του 50χρονου και ειδοποίησαν την Άμεση Δράση.

Η συγκεκριμένη γυναίκα από το περιβάλλον του άτυχου άνδρα άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο, οι οποίοι όταν εισήλθαν στο εσωτερικό του σπιτιού βρήκαν τον 50χρονο κρεμασμένο από αυτοσχέδιο βρόχο σε μονόζυγο.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 47χρονη αρχικά υποστήριξε ότι είχε πάει σπίτι του προκειμένου να συζητήσουν για κάποιες οικονομικές διαφορές που είχαν και πώς δεν έχει καμία σχέση με τον απαγχονισμό του.


Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *