Μητσοτάκης στο Μοσχάτο – Εκλογές 2023: “Επιστροφή στη γειτονιά μας” – Η βόλτα, οι selfies και η αγάπη του κόσμου στον πρόεδρο της ΝΔ

Το Μοσχάτο επισκέφθηκε το απόγευμα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.


Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, στην περιοχή όπου βρίσκεται το «σπίτι» της Νέας Δημοκρατίας και συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στην πλατεία του Μοσχάτου, ευχαρίστησε τα στελέχη και τους φίλους του κόμματος και ζήτησε πλήρη κινητοποίηση για την επόμενη εκλογική διαδικασία.

Επιστροφή στη γειτονία μας

Με αυτόν τον τίτλο θέλησε να μοιραστεί στα social media την απογευματινή του επίσκεψη στο Μοσχάτο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τίτλος διόλου τυχαίος αφού η περιοχή του Μοσχάτου αποτελεί την… έδρα της Νέας Δημοκρατίας μετά την μετακόμιση στα γραφεία που βρίσκονται επί της οδού Πειραιώς. 

Οι selfies, οι θερμές χειραψίες και τα χαμόγελα ήταν χαρακτηριστικό δείγμα της αγάπης που έδειξαν οι πολίτες στον απερχόμενο πρωθυπουργό της χώρας μετά από μία επιτυχημένη τετραετία στη διακυβέρνηση. Ο ίδιος το απόλαυσε, δείχνοντας τις επικοινωνιακές του αρετές και έδωσε ραντεβού για τις κάλπες της 25ης Ιουνίου. 


“Επιστροφή στη γειτονιά μας, στο Μοσχάτο. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τη στήριξή σας! Συνεχίζουμε με περισσότερη αποφασιστικότητα, περισσότερη δουλειά, για την Ελλάδα που αξίζουμε!”, έγραψε χαρακτηριστικά


Δείτε το βίντεο που ανάρτησε στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης:

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *