Μήνυση κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατά του απόστρατου Ταξίαρχου και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Μιχάλης Καραμαλάκης

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, δια του πληρεξούσιου δικηγόρου του κ. Μιχάλη Α. Δημητρακόπουλου, μήνυση  σε βάρος του προσφάτως αποστρατευθέντος αξιωματικού, που κατήγγειλε ότι ο Τάκης Θεοδωρικάκος και ο Μιχάλης Καραμαλάκης δήθεν παρενέβησαν σε έρευνα από την αστυνομία νεαρών ατόμων, στα οποία ισχυρίστηκε ότι βρέθηκαν ναρκωτικά.


Σύμφωνα με τον αποστρατευθέντα αξιωματικό, ένας από τους εν λόγω νεαρούς ήταν ο γιος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Όπως ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του:

“Σήμερα 3-2-2023 ο κ. Μιχάλης Καραμαλάκης, Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, δια του πληρεξούσιου δικηγόρου του κ. Μιχάλη Α. Δημητρακόπουλου, έγκληση σε βάρος προσφάτως αποστρατευθέντος αξιωματικού, ο οποίος την ημέρα της αποστρατείας του -όλως συμπτωματικά- κατήγγειλε ότι πριν από περίπου δύο (2) έτη δήθεν παρενέβη αντιθεσμικά, ως Αρχηγός τότε της Ελληνικής Αστυνομίας, σε διενεργηθέντα έλεγχο νεαρών ατόμων. Οι όψιμες ένορκες καταθέσεις του πρόσφατα αποστρατευθέντος αξιωματικού είναι ψευδείς, συκοφαντικές και υπηρετούν πρόδηλες πολιτικές σκοπιμότητες. Τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη”.

Μήνυση έχουν καταθέσει κατά του εν λόγω απόστρατου αξιωματικού και ο Τάκης Θεοδωρικάκος και ο γιος του.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *