«Μετωπική» Ντόρας Μπακογιάννη – Νίκου Παππά στον αέρα: «Δεν κάνετε τίποτα άλλο από το να χτυπάτε συνεχώς τον Άδωνι Γεωργιάδη», είπε η βουλευτής της ΝΔ

 

Η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Νίκος Παππάς ήταν καλεσμένοι στην «Μεγάλη Εικόνα» με την Νίκη Λυμπεράκη στο Mega το βράδυ της Δευτέρας και διασταύρωσαν για τα καλά τα ξίφη τους.


Η συζήτηση άναψε για τα καλά για την επόμενη ημέρα μετά τις εκλογές με την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και τον θρίαμβο της Νέας Δημοκρατίας.


«Είμαι πολύ μετρημένος όταν χρησιμοποιώ εκφράσεις για το κόμμα μου και για τους πολιτικούς αντιπάλους. Όταν θέλουμε την τοξικότητα να την πολεμήσουμε, θα κοιτάμε και τον οίκο μας. Δεν καταλαβαίνω γιατί επανέρχεστε (σ.σ. στον Πολάκη); Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας εκπέμπουν δηλητήριο. Εάν η τοξικότητα, όπως εσείς την χαρακτηρίζετε, μπορώ να σας απαριθμήσω στελέχη της ΝΔ που, αν πραγματικά δαγκώσουν την γλώσσα τους, θα πάθουν δηλητηρίαση» ανέφερε ο Νίκος Παππάς.

Η Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε ότι η κοινωνία απεχθάνεται τους… σκυλοκαβγάδες, ενώ υπενθύμισε στον Παππά τις χυδαίες επιθέσεις που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στον Άδωνι Γεωργιάδη


«Εμάς δεν μας απασχολεί καθόλου. Έκανα μια ανάλυση λέγοντας ότι η κοινωνία έχει αλλάξει, ζητά σταθερότητα, απεχθάνεται την τοξικότητα και τους σκυλοκαβγάδες και τις συμπεριφορές που δεν συνάδουν με τον πολιτικό πολιτισμό που η ίδια η κοινωνία έχει. Θεωρώ ότι εσείς χάσατε από αυτό… Δεν κάνετε τίποτα άλλο από το να χτυπάτε συνεχώς τον Άδωνι Γεωργιάδη. Όταν συγκρίνετε τα ασύγκριτα, καλό είναι να είμαστε μαζεμένοι. Εγώ δεν ήρθα να σας πω τον τρόπο που θα κερδίσετε αλλά εύχομαι να χάσετε», ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη.


Η βουλευτής της ΝΔ τόνισε επίσης πως εκείνη πρώτη, πριν από τον Νίκο Ανδρουλάκη, είχε αποκαλέσει τον Αλέξη Τσίπρα «χρυσό χορηγό» της ΝΔ, όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε τη δήλωση για κυβέρνηση ανοχής μετά τις εκλογές.


«Ήθελα να του στείλω (σ.σ. λουλούδια) αλλά δεν είθισται σε μια κυρία. Εξακολουθώ να είμαι παλαιομοδίτισσα σε αυτό, μόνο δέχομαι λουλούδια», σχολίασε, αστειευόμενη, η Ντόρα Μπακογιάννη.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *