Μάριος Παπαγεωργίου: Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του

Εξελίξεις υπήρξαν σήμερα στην πολύχρονη υπόθεση της εξαφάνισης και δολοφονίας του Μάριο Παπαγεωργίου που είχε εξαφανιστεί τον Αύγουστο του 2012. 


Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ συνελήφθησαν δύο άνδρες ηλικίας 53 και 54 ετών ως ύποπτοι για τη δολοφονία του άτυχου νέου, οι οποίοι σήμερα το πρωί οδηγήθηκαν στον ανακριτή και πήραν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν την προσεχή Παρασκευή για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν για άμεση συνέργεια στην αρπαγή και την ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τους κατηγορούμενους ενοχοποιούν τηλεφωνικές συνομιλίες με τον φερόμενο ως “εγκέφαλο” της υπόθεσης και οι οποίοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ φέρονται να έκαναν επαγγελματικό ταξίδι το οποίο υποστηρίζεται ότι ήταν κάλυψη για την εξαφάνιση του πτώματος του 26χρονους οπτικού. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αναμένεται τα επόμενα 24ωρα να ακολουθήσουν ακόμη τέσσερις συλλήψεις εμπλεκομένων στην απαγωγή και την δολοφονία του άτυχου νέου.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:


“Αναφορικά με την υπόθεση αρπαγής 26χρονου ημεδαπού τον Αύγουστο του 2012, συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες της 8-5-2023, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο ημεδαποί, ηλικίας 53 και 54 ετών, δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και αρπαγή κατά συναυτουργία.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν, πρωινές ώρες σήμερα (9-5-2023), στον κ. Εισαγγελέα Εκτελέσεων Ποινών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον αρμόδιο Ανακριτή”

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Μάριος Παπαγεωργίου: Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του”