Μαφιόζικη εκτέλεση στην Καλαμάτα: Ποιοι εκτέλεσαν τον 47χρονο στη μέση του δρόμου;

Τους δράστες της δολοφονίας του 47χρονου που εκτελέστηκε στη μέση του δρόμου το πρωί στην Καλαμάτα αναζητεί η αστυνομία.


Η μαφιόζικη επίθεση έγινε περί τις 11:00 το πρωί κι όπως αναφέρει το messinialive.gr δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο πυροβόλησαν τον 47χρονο οδηγό μοτοσυκλέτας, αφού πρώτα με το όχημά τους τού έκλεισαν το δρόμο. Στη συνέχεια βγήκαν και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία, ενώ ο ένας εξ αυτών τον πυροβόλησε στο πόδι και στη συνέχεια διέφυγαν από τη Σόλωνος αναπτύσσοντας ταχύτητα, αφήνοντας το θύμα τους αιμόφυρτο και βαριά τραυματισμένο στην άσφαλτο.

Ο οδηγός της μηχανής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο αλλά περίπου στις 14:00 το μεσημέρι υπέκυψε στα τραύματα του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές,  το θύμα είναι γνώριμος στην Αστυνομία και έχει απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών, και έχει δικογραφίες σε βάρος του σε Αθήνα και Μεσσηνία. Ο 47χρονος  έχει απασχολήσει όχι μόνο τις ελληνικές αρχές αλλά και παλιότερα τις αμερικανικές με υποθέσεις για ναρκωτικά, καθώς ζούσε αρκετά χρόνια στο Σικάγο, ενώ στη Μεσσηνία ήταν γνωστός με το όνομα «Αμερικανός».

Δείτε το βίντεο του messinialive.gr


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *