Λάζαρος Λασκαρίδης: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση – Το ιατρικό ανακοινωθέν

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο δημοσιογράφος και αντιδήμαρχος Καλλιθέας, Λάζαρος Λασκαρίδης, ύστερα από πτώση από μεγάλο ύψος σε εκδήλωση στην Δημοτική Βιβλιοθήκη της Καλλιθέας.


Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο Λάζαρος Λασκαρίδης μεταφέρθηκε ως πολυτραυματίας στα επείγοντα του νοσοκομείου Γεννηματάς με θλάσεις στον εγκέφαλο και κατάγματα αυχενικής και θωρακικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης, καθώς και κατάγματα πλευρών.

Υπεβλήθη σε χειρουργείο στο κεφάλι, με την κατάστασή του να είναι κρίσιμη.

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Άνδρας, ημεδαπός, Αντιδήμαρχος Καλλιθέας (Λ.Λ), διακομίσθηκε στα Επείγοντα του Γ.Ν.Α «Γ. Γεννηματάς» στις 27/4/2023 και ώρα 18.24 ως πολυτραυματίας, σε κωματώδη κατάσταση με θλάσεις στον εγκέφαλο και κατάγματα αυχενικής και θωρακικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης καθώς και κατάγματα πλευρών.


Διασωληνώθηκε και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι -μετά από αξονική τομογραφία εγκεφάλου και θώρακα- από την Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου.


Μεταφέρθηκε στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας της Νευροχειρουργικής Κλινικής όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κλινική κατάσταση και τις επόμενες ώρες θα μεταφερθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γ.Ν.Α «Γ. Γεννηματάς».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *