Λάζαρε κράτα γερά – Μάχη ζωής δίνει ο φίλος, δημοσιογράφος και αντιδήμαρχος Καλλιθέας, Λάζαρος Λασκαρίδης

 

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός σε όσους τον ήξεραν, όσοι είχαν την τιμή να είναι φίλοι του, όσοι είχαν δουλέψει μαζί του, όσοι ήξεραν πόσο ακέραιος χαρακτήρας ήταν και πόσο μεγάλη ήταν η καρδιά του. Ο φίλος, ο αδελφός, δημοσιογράφος και νυν αντιδήμαρχος Καλλιθέας, Λάζαρος Λασκαρίδης τραυματίστηκε σοβαρά χθες (28.4.2023) μετά από πτώση από μπαλκόνι στην Δημοτική Βιβλιοθήκη της Καλλιθέας και δίνει την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του. Η είδηση ήτνα γροθιά στο στομάχι. Τα πόδια κόπηκαν στο άκουσμά της. Η καρδιά όλων πάγωσε.


Ήταν εκεί για μια εκδήλωση. Συμμετείχε στην τελετή ονοματοδοσίας της βιβλιοθήκης προς τιμήν του αείμνηστου δημάρχου της πόλης Θεόδωρου Ψαλιδόπουλου.

Βγήκε στο μπαλκόνι κι εκεί η μοίρα του τον έβαλε στο σημάδι, του έπαιξε το πιο άσχημο και απίστευτο παιχνίδι. Τον χτύπησε με όλη της την δύναμη. Το κάγκελο υποχώρησε και ο Λάζαρος Λασκαρίδης βρέθηκε στο κενό.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και βαριά κάκωση στον θώρακα. Υποβλήθηκε σε μια πολύ δύσκολη 3ωρη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης νοσηλεύεται διασωληνωμένος και δίνει μάχη για τη ζωή. Οι γιατροί κάνουν τα πάντα για να σώσουν τη ζωή του. Η κατάσταση είναι δύσκολη.


Οι φίλοι, οι συγγενείς, οι συνεργάτες, οι συνάδελφοι προσεύχονται να πάνε όλα καλά και ελπίζουν ότι θα κερδίσει την μεγάλη μάχη. Ελπίζουν ότι θα δείξει και πάλι την μεγάλη δύναμη της ψυχή του και θα βγει νικητής.


Ελπίζουν ότι εκείνο το λαμπερό και γνήσιο μεγάλο χαμόγελό του θα λάμψει και πάλι στα χείλη του.

Λάζαρε, κράτα γερά!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *