Λαοθάλασσα στο Intercontinental για την εκδήλωση κοπής πίτας του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη χθες, Τρίτη στο ξενοδοχείο Intercontinental, προκαλώντας το…«αδιαχώρητο».


«Ήταν πολύ συγκινητική η προσέλευσή σας δημιουργώντας το αδιαχώρητο. Σας ευχαριστώ όλους από την καρδιά μου!», ανέφερε σε ανάρτηση του στο Instagram ο Περιφερειάρχης Αττικής.

«Η αγάπη σας και η στήριξη σας ήταν για μένα πάντα η δύναμη μου. Χιλιάδες κόσμου, φίλοι, άνθρωποι που συναντώ καθημερινά σε όλες τις γειτονιές της Αττικής, ήταν κοντά μου χτες βράδυ. Από κάθε γωνιά της Αττικής, είδα ανθρώπους να είναι με το χαμόγελο στα χείλη.

Νιώθω περήφανος που είμαι αντάξιος των προσδοκιών του κόσμου. Να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα. Το 2023 θα δώσουμε τη μάχη της επόμενης 5ετίας.

Η νέα Αττική θα είναι η Περιφέρεια με τον μεγαλύτερο αναπτυξιακό δείκτη, την μεγαλύτερη αύξηση στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των συμπολιτών μας. Η νέα Αττική, θα είναι η Αττική που όλοι μας επιζητούσαμε τόσα χρόνια, αλλά ποτέ δεν μας επέτρεψαν να ονειρευτούμε και να ζήσουμε.


Η Περιφέρεια_Αττικής ενωμένη μια οικογένεια. Προχωράμε δυνατά για να κάνουμε πράξη το όραμα μας.


Ζητώ την κατανόηση σας που δεν κατάφερα να σας χαιρετήσω όλους. Συγνώμη όσοι ταλαιπωρηθήκατε ή όσοι δεν μπορέσατε να φτάσετε ως την αίθουσα».

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο κ. Πατούλης από την εκδήλωση:

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *