Κυριάκος Βελόπουλος στη Βουλή: “Θα ζητήσουμε έλεγχο της διαδικασίας των εκλογών από ανεξάρτητη επιτροπή, θα συγκυβερνήσετε με τον ΣΥΡΙΖΑ”

Ο Κυριάκος Βελόπουλος εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης σε ομιλία του στη Βουλή, είπε ότι ετοιμάζεται νοθεία στις εκλογές, ενώ τόνισε ότι η ΝΔ θα συγκυβερνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ.


Αναλυτικά ο Κυριάκος Βελόπουλος είπε:

Μια και πλησιάζουν οι εκλογές, είχαμε προειδοποιήσει από τον Σεπτέμβριο του ’22 για τις εκλογές του ’23 ότι τα πράγματα δεν θα είναι πολύ δημοκρατικά. Λέτε ότι στις 9 το βράδυ των εκλογών θα έχουμε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Εμείς δεν έχουμε ενημερωθεί. Η κυβέρνηση αγόρασε λογισμικό χωρίς να ενημερώσει κανένα. Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα δεν μιλούν, ενώ οι αλλαγές στον εκλογικό νόμο θα ισχύσουν για πρώτη φορά. Εμείς θα ζητήσουμε έλεγχο της διαδικασίας επίσημα από ανεξάρτητη επιτροπή.

Φωνάζουμε γιατί Υπάρχουν διεθνή δημοσιεύματα, π.χ. το δημοσίευμα του Guardian, που λέει ότι ομάδα Ισραηλινών, με την ονομασία “TEAM GEORGE” χακάρουν τα αποτελέσματα των εκλογών. Έργο τους είναι να παραπληροφορούν τους ψηφοφόρους, ώστε να εκλέγονται οι πελάτες τους. Αυτό γίνεται σε 30 χώρες! Μεταξύ αυτών είναι και η Ελλάδα. Και ρωτάμε: Είχε ο κος Μητσοτάκης συνάντηση με τον Ταλ Χανάν στην Ελλάδα; (είναι άνθρωπος της “TEAM GEORGE”); Υπάρχει σύμβουλος στο Μαξίμου με το όνομα Steve Parks; Και αν ναι, ποιο είναι το αντικείμενο της εργασίας του; Ζητάμε στοιχεία τα οποια δεν μας δίνονται. Και φοβόμαστε ότι η σιωπή των λοιπών κομμάτων είναι η ηθική αυτουργία της νοθείας που θα έρθει στις εκλογές. Διαφορετικά η κυβέρνηση θα μας ενημέρωνε. Θα μας έλεγε ποια είναι η εταιρεία αυτή, τι λογισμικό έχει.

Για εμάς είναι αδιαμφισβήτητη η νόθευση της βούλησης του λαού στις εκλογές. Οι αποκαλύψεις του Guardian επιβεβαιώνουν όσα λέμε, περί ύπαρξης εταιρειών με εγκληματική δράση, με στόχο τη νόθευση της λαϊκής ετυμηγορίας, που δρουν στην Ελλάδα. Η αλλοίωση άλλωστε της δημοκρατίας υφίσταται εδώ και χρόνια. Είμαστε η μόνη πολιτική δύναμη που το καταγγείλαμε και καταθέσαμε προτάσεις.


Νοθεία έχει ήδη γίνει. Γιατί νοθεία είναι η φίμωση της φωνής εκλεγμένου κόμματος από τα συστημικά ΜΜΕ. Νοθεία είναι όταν το ΕΣΡ αντί να παρεμβαίνει για να υπερασπιστεί την δημοκρατία στρέφεται κατά του καταγγέλλοντος. Νοθεία είναι όταν μια πολιτική δύναμη με μηδενικά χρέη και διαφανή οικονομική λειτουργία, καλείται να ανταγωνιστεί κόμματα με χρέη εκατοντάδων εκατ. ευρώ με κρυφή χρηματοδότηση που αποκρύπτουν και τους ισολογισμούς τους. Νοθεία είναι η παράνομη φίμωση μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Νοθεία είναι οι πληρωμένες δημοσκοπήσεις. Νοθεία είναι τα εκατοντάδες εκατ. σε μηντιάρχες.


Δικός σας στόχος είναι όχι η σωτηρία της Ελλάδας αλλά της καρέκλας. Ο κος Μητσοτάκης θέλει 5κομματική βουλή. Άρχισε το πριόνισμα με τις δημοσκοπήσεις. Για εμας η σωτηρία της Ελλάδας προέχει από οποιαδήποτε καρέκλα που θέλετε εσείς να κρατήσετε.

Είστε ίδιοι, γι’ αυτό και ο κος Τσίπρας συνάντησε τον κο Στουρνάρα και τον κο Μπλίνκεν.

Έτσι όπως μιλάτε στα κόμματά σας σε λίγο καιρό θα έχουμε κυβερνηση με κορμο ΣΥΡΙΖΑ , πρωθυπουργό τον ΓΑΠ και ΠτΔ τον κο Βενιζέλο.

Από τη ΝΔ το περιμένων βέβαια αυτό γιατί έχει γίνει ένα κόμμα «φρανκενστάϊν». Αυτή είναι η ΝΔ του κου Μητσοτάκη. Δεν έχει καμμία σχέση με τον κόμμα του Κ.Καραμανλή του πρώτου. Σήμερα ο κος Καραμανλής Β’ σας άδειασε τρυφερά! Τρυφερά είπε «αποφάσισα την ολοκλήρωση της κοινοβουλευτικής μου διαδρομής». Τρυφερά σας είπε «δεν θα κατέλθω υποψήφιος στις επόμενες εκλογές». Τρυφερά σας είπε «εξακολουθώ να στηρίζω τη ΝΔ του Κων/νου Καραμανλή». Και σας άδειασε γιατί δεν στηρίζει τη ΝΔ του κου Μητσοτάκη. Αλλά το είπε τρυφερά. Μου θύμισε ένα Γάλλο συγγραφέα που είχε πει ότι «σε ένα χωρισμό, αυτός που δεν είναι πραγματικά ερωτευμένος, είναι αυτός που λέει τα πιο τρυφερά λόγια». Και ο κος Καραμανλής δεν είναι ερωτευμένος με τη ΝΔ του κου Μητοστάκη. Γιατί αυτό δεν είναι ΝΔ. Είναι κάτι άλλο.


Εμείς θέλουμε λαϊκή εντολή. Να γίνει ένα δημοψήφισμα για την επαναφορά της υποχρεωτικότητας της ψήφου. Να πάρουν οι πολίτες τις τύχες τους στα χέρια τους. Εμείς θα επαναφέρουμε την υποχρεωτικότητα της ψήφου στην λογική του Αριστοτέλη, που έλεγε ότι: «επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματά τους η φρουρά του καθεστώτος, αφ’ ετέρου για να είναι απασχολημένοι οι πολίτες και να μην τους μενει χρόνος για επιβουλές. Αυτό επιτυγχάνεται με: επιβολή μεγάλων φόρων (το κάνετε!), απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών (το κάνετε με τις κατασχέσεις!) και κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά (το κάνετε με τις ανεμογεννήτριες και τα παραμύθια που λέτε στον κόσμο!)».

Το δημοψήφισμα είναι η αρχή της δημοκρατίας. Θα το επαναφέρουμε για να είναι συμμέτοχοι όλοι οι Έλληνες πολίτες. Να γίνουν όλοι οι πολίτες ενεργοί!

Αυτή η σιωπή των κυρίων Τσίπρα και Ανδρουλάκη για τις Πρέσπες του Αιγαίου είναι δήλωση ενοχής. Εχουν γίνει μια σειρά γεγονότων που μας προβληματίζουν:

-η κα Μπακογιάννη είπε σε συνέντευξή τον στον κο Σαχίνη στην Κρήτη ότι δεν είναι ταμπού η συνεκμετάλλευση. Πώς το λέει αυτό; Είναι πρώην υπ.εξ. και ως πρώην υπ.εξ. δεν μπορεί να βγαίνει και να εκφράζει μια τέτοια προσωπική άποψη, ιδίως όταν διακυβεύεται η εθνική κυριαρχία της χώρας.

-κάντε συζητήσεις με την Τουρκία και δεν ενημερώνετε κανέναν. Μάθαμε από διαρροή στη Γερμανία ότι ο πρωθυπουργός έχει συμφωνήσει πράγματα με τον Ερντογάν στην συνάντηση που είχαν στο Βερολίνο. Εμείς ξέρουμε τι έχουν συμφωνήσει. Αλλά ο ίδιος ως πρωθυπουργός επρεπε να έχει ενημερώσει.

-ήρθε ο Αμερικανός υπουργός ο κος Μπλίνκεν και μας είπε ότι «είναι τεράστια τα οφέλη από την επίλυση των θαλάσσιων ζωνών». Τι εννοεί; Να μοιράσουμε το δικό μας οικόπεδο; Να μοιράσετε εσείς την δική σας περιουσία. Αν πάω στην Κρήτη στο σπίτι της κας Μπακογιάννη και πω ότι το μισό είναι δικό μου, θα με πετάξει έξω. Εδώ πώς μοιράζετε την Ελλάδα; ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΑΟΖ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!! Και όχι να μιλάμε για συνεκμετάλλευση. Δηλαδή να δώσω εγώ τα περιουσιακά μου στοιχεία στον εχθρό μου; Την ώρα μάλιστα που η Τουρκία κλυδωνίζεται, που καταρρέει, που έχουμε με το μέρος μας τη διεθνή κοινότητα;

Και ρωτώ; Γιατί να γίνει τώρα η συνεκμετάλλευση; Είμαστε έτοιμοι να κουβεντιάσουμε τι πράγμα; Τον 28ο μεσημβρινό που λένε οι κύριοι Τσίπρας και Μητσοτάκης, την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών, τον εκτουρκισμό της Θράκης; Όποιος θέλει η Συμφωνία των Πρεσπών να αποτελέσει παράδειγμα για τις Πρέσπες του Αιγαίου ας ψηφίσει ΝΔ στις εκλογές!

Γιατί η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στις αμυντικές δαπάνες; Λέτε γιατί έχουμε γείτονα την Τουρκία. Πολύ ωραία! Τότε προς τι η συνεκμετάλλευση; Εξηγήστε μας! Έχω εδώ τα στοιχεία που λένε ότι το ποσοστό των αμυντικών δαπανών επί του ΑΕΠ μας είναι στην κορυφή με 3,76% το 2022 και ακολουθούν οι ΗΠΑ!!! με ποσοστό 3,47%!!!

Γιατί πήραμε λοιπόν τις φρεγάτες; Γιατί πήραμε τα ραφάλ; Για να έχουμε άμυνα! Και τώρα χωρίς να πέσει τουφεκιά θέλετε να παραδώσετε την εθνική μας κυριαρχία!

Και για να καταλάβετε πόσο λίγοι είστε…. Δεν είναι μόνο οι σεισμοί στην Τουρκία. Είναι και οι σεισμοί στην Συρία. Ο πόνος είναι ίδιος. Οι κυρώσεις όμως ΕΕ και ΗΠΑ δολοφονούν και τον συριακό λαό μετά το σεισμό. Βοηθήστε τους ανθρώπους στην Συρία! ‘Άλλο βοηθάω και άλλο ξεχνάω. Οι Σύριοι μας βοήθησαν όταν ζητήθηκε η συνδρομή τους από τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Σύρος πρόεδρος είπε ότι οποιαδήποτε συγκέντρωση τουρκικών στρατευμάτων στα σύνορα Τουρκίας – Ελλάδας, ισοδυναμεί με συγκέντρωση στρατευμάτων στα σύνορα Συρίας – Τουρκίας!

Και ποιο ήταν το «ευχαριστώ» των Τούρκων στην βοήθεια που τους προσφέραμε; Γίνονται ασκήσεις με τουρκικα drones ν/δ της Ρόδου. Ούτε καν ν/α. Ούτε καν στον 28ο μεσημβρινό που τους έχουν δώσει ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης. Αυτό ήταν το «ευχαριστώ» του Ερντογάν.

Και εσείς τι κάνετε; Βρίσκετε δικαιολογίες για να μην επεκτείνετε τα χωρικά μας ύδατα. Πρώτα δεν τα επεκτείνατε με το επιχείρημα: «τι θέλετε; Πόλεμο;». Και τώρα δεν τα επεκτείνετε γιατί τους λυπάστε. Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει 40 χρόνια κοσκινίζει. ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΑΟΖ ΜΕ ΚΥΠΡΟ!!

Φτιάξατε μια άδικη χώρα για τους πολίτες και θα σας δώσω αποδείξεις. Λένε ότι αν δεις φτωχούς σε μια πόλη όπου ζουν πολιτισμένοι άνθρωποι, τότε οι διαχειριστές της πόλης κλέβουν δημόσια περιουσία:

-Και αυτό το βλέπουμε από το πώς και πόσο έχουν πλουτίσει οι ολιγάρχες φίλοι σας, αλλά και από τα 40.000 κοράκια που πλουτίζουν από τον κρατικό κορβανά παίρνοντας κάθε μήνα μισθούς από 2.000 έως 7.000 ευρώ. Αυτοί είναι οι γάγγραινα της Ελλάδας.

-Το βλέπουμε από την έφεση που άσκησε το δημόσιο σε πολίτη που δικαιώθηκε για την καταστροφή που υπέστη από τη φωτιά στο Μάτι. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη άσκησε έφεση σε απόφαση που επιδικάζει αποζημίωση 300.000 ευρώ σε πυρόπληκτη οικογένεια, με στόχο να μειωθεί το ποσόν. Μα δεν ντρέπεστε καθόλου; Και αν διαβάσει κανείς το κείμενο της έφεσης, είναι συγκλονιστικό, βάρβαρο, απάνθρωπο. Αυτό δεν είναι κυβέρνηση.

-Ο Δικηγορικός Σύλλογος εγκαλεί τον Άρειο Πάγο για προειλημμένη απόφαση για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Η απόφαση ελήφθη σε 8 ημέρες! Η καθαρογραφή της γίνεται σε 16 μέρες! Μιλάμε για ρεκόρ όλων των εποχών! Αν λειτουργούσε έτσι η δικαιοσύνη, με τέτοια ταχύτητα σε όλες τις δίκες, δεν θα είχαμε προβλήματα με την δικαιοσύνη σε αυτό τον τόπο.

-Η Λαχαναγορά ανήκει στο Υπερταμείο. Ανήκει στο ΤΑΙΠΕΔ. Δεν έχει μείνει τίποτα ελληνικό, τίποτα στη δημόσια περιουσία. Και τώρα βάζετε χέρι και στην ιδιωτική περιουσία.

-Άνοιξε το MARKET PASS και το σύστημα δεν δέχεται αιτήσεις πολύτεκνων οικογενειών με πάνω από 6 παιδιά! Θα πείτε πόσοι είναι αυτοί που έχουν πάνω από 6 παιδιά; Από εκεί να καταλάβει κανείς, πόσο άρπα – κόλλα τα κάνετε όλα. Και το χειρότερο είναι ότι μοιράζετε ψίχουλα, που οι πολίτες θα κληθούν να τα πληρώσουν χρυσάφι.

-Άλλο παράδειγμα είναι η τιμή του γάλακτος. Σε κάθε συσκευασία του 1 λίτρου, ο καταναλωτής πληρώνει 1,80 ευρώ. Από αυτά το κράτος παίρνει ΦΠΑ 0,24 ευρώ χωρίς να κάνει τίποτα, και ο κτηνοτρόφος που πασχίζει όλο το χρόνο μέσα στην κοπριά παίρνει καθαρά 0,08 ευρώ!

-Κλείνετε όλα τα εργοστάσια. Σβήνουν τα φουγάρα. Δεν υπάρχουν ούτε βιοτεχνίες. 5 εκατ. άνθρωποι ζουν στην Αθήνα και αναρωτιέμαι πώς συντηρούνται. Μα από τα επιδόματά σας! Αυτοί είναι οι όμηροι της εκλογικής διαδικασίας, που αλλοιώνουν το αποτέλεσμα των εκλογών. Κλείσατε τα ελληνικά εργοστάσια και αγοράζουμε λεωφορεία από την Τουρκία! 200 λεωφορεία ιταλο-τουρκικής κατασκευής. Γιατί; Για ποιο λόγο;

Θέλετε τους Έλληνες και την Ελλάδα επαίτες. Ο Γκάντι είχε πεί ότι η χειρότερη μορφή βίας είναι η φτώχεια. Και αυτό δεν είναι δικό σας πρόβλημα αλλά όλων των Ελλήνων, που θα γίνει τσουνάμι και θα σας συμπαρασύρει, γιατί είστε αδύναμοι να δώσετε δύναμη στην Ελλάδα και τον Έλληνα. Αδύναμοι να προτάξετε το εθνικό συμφέρον.

Εσείς μιλάτε για αυτοδύναμη κυβέρνηση και εμείς για αυτοδύναμη, αυτεξούσια Ελλάδα. Αυτή είναι η διαφορά μας. Θα συγκυβερνήσετε με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι βέβαιο. Τώρα σας ενδιαφέρει η 5κομματική βουλή και γι’ αυτό αρχίσατε να πριονίζετε το ποσοστό του Βαρουφάκη στις δημοσκοπήσεις. Κρίμα. Ήσασταν η καλύτερη σε προοπτικές κυβέρνηση και μέσα σε 4 χρόνια καταφέρατε να γίνετε η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε από τη χώρα μέχρι σήμερα!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *