Κυριάκος Μητσοτάκης για το μοιραίο  F-4 Phantom και την απώλεια του συγκυβερνήτη: «Είμαι συγκλονισμένος, η πατρίδα δεν θα τον ξεχάσει»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκλονίστηκε όταν έμαθε την τραγική είδηση για την συντριβή του F-4 Phantom της Πολεμικής Αεροπορίας και την απώλεια του συγκυβερνήτη του αεροσκάφους, Υποσμηναγού Μάριου Μιχάηλ Τουρούτσικα (ο κυβερνήτης δεν έχει βρεθεί ακόμα) .


Από την Ιαπωνία όπου βρίσκεται ο Πρωθυπουργός για επίσημη επίσκεψη, έστειλε το δικό του συναισθηματικό μήνυμα για το τραγικό συμβάν και έστειλε μαζί και τα θερμά του συλλυπητήρια στη οικογένεια του Υποσμηναγού.

Αναλυτικά ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε στο μήνυμά του μέσα από το Facebook.

«Συγκλονισμένος πληροφορήθηκα τη συντριβή μαχητικού αεροσκάφους και την απώλεια του συγκυβερνήτη, Υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη.

Πρόκειται για ένα τραγικό δυστύχημα την ώρα του καθήκοντος, υπό εξαιρετικά απαιτητικές συνθήκες εκπαίδευσης. Που βυθίζει στο πένθος την Πολεμική Αεροπορία, και υπενθυμίζει σε όλους μας πόσο σκληρή και επικίνδυνη είναι η μάχη που δίνουν καθημερινά οι πιλότοι μας, για την προάσπιση των αιθέρων της πατρίδας μας.


Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του ιπταμένου Υποσμηναγού. Η Πατρίδα δεν θα τον ξεχάσει».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *