Κυρ. Μητσοτάκης: Αποθεώθηκε έξω από τα γραφεία της ΝΔ – «Είμαστε το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη»

Λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις που έκανε στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς για τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγήκε έξω και αποθεώθηκε από το συγκεντρωμένο πλήθος. Εμφανώς συγκινημένος απευθύνθηκε στους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από τα γραφεία της ΝΔ.


«Η σημερινή νίκη ανήκει σε όλους εσάς. Η Ελλάδα είναι μπλε σήμερα», ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, αλλά και την οικογένεια του για τη στήριξη που του παρείχε.

Ολόκληρο το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Ευχαριστώ από καρδιάς. Η σημερινή νίκη ανήκει σε όλους εσάς. Η Ελλάδα είναι μπλε σήμερα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι δούλεψαν σκληρά για να πετύχουμε αυτή τη μεγάλη νίκη που ξεπέρασε και τις δικές μας προσδοκίες. Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου. Δώσαμε μάχες και κρατήσαμε τη χώρα όρθια και έχουμε βάλει τα θεμέλια για μία καλύτερη πατρίδα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη της κομματικής μας οργάνωσης. Η ΝΔ είναι το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη. Θέλω να πω ένα ξεχωριστώ ευχαριστώ στην οικογένεια μου για τη στήριξη που μου παρείχαν τη δύσκολη τετραετία. Το βάρος της ευθύνης που πέφτει στους ώμους μου είναι τέτοιο που με κάνει να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά και ακόμα πιο γρήγορα.


Οι πολίτες μας ανταπέδωσαν. Με σεμνότητα και χωρίς έπαρση στο ύψος των περιστάσεων. Μαζί τον αγώνα από αύριο για ΝΔ αυτοδύναμη και στην κάλπη.


Ας επιτρέψουμε σήμερα στους εαυτούς μας να χαλαρώσουμε λίγο. Από αύριο μας περιμένει πολύ δουλειά. Θα προχωρήσουμε τολμηρά μπροστά για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε το σημαντικό βήμα που κάναμε σήμερα και να είμαστε οριστικά νικητές.

Η συγκίνησή σας το χαμόγελο σας με γεμίζει με πολύ ισχυρά αισθήματα. Είμαι περήφανος που είμαι πρόεδρος αυτής της ισχυρής παράταξης».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *