Κρήτη: Θρίλερ με 46χρονο που βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητο του – Ανθρωποκτονία «δείχνουν» τα στοιχεία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η αστυνομική έρευνα για τον θάνατο ενός 46χρονου που εντοπίστηκε νεκρός από τη σύζυγό του με μια σφαίρα στο κεφάλι, μέσα στο αυτοκίνητό του στην Αρχοντική Ρεθύμνου, στην Κρήτη.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα φέρεται να έχει πυροβοληθεί σχεδόν εξ επαφής στο κεφάλι, ενώ κατά τη διάρκεια των ερευνών της αστυνομίας δεν βρέθηκε όπλο κοντά του, κάτι που «δείχνει» εγκληματική ενέργεια.

Το θύμα είχε φύγει από το σπίτι του από την Τετάρτη, όπως αναφέρουν πληροφορίες. Ο θάνατός του προσδιορίζεται χρονικά περίπου ένα 24ωρο πριν από τον εντοπισμό του, μεσημβρινές-απογευματινές ώρες της Πέμπτης, με τους συγγενείς του να τον αναζητούν εδώ και δύο ημέρες, και τη σύζυγό του να τον εντοπίζει σήμερα.

Σύμφωνα με το neakriti, ο άνδρας φέρεται να είχε εξαφανιστεί τις τελευταίες δύο ημέρες ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί ένας καυγάς.

Οι έρευνες κινούνται πλέον στην κατεύθυνση του εντοπισμού του δράστη ή των δραστών, τις διαφορές που ενδεχομένως είχε με τρίτους ενώ ήδη εξετάζονται και άνθρωποι από το οικογενειακό του περιβάλλον.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *