Κηδεύτηκε στα Χανιά ο Μανούσος Βολουδάκης – Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Κυριάκου Μητσοτάκη με Καζαντάκη

Στο κοιμητήριο του Αγίου Λουκά κηδεύτηκε ο βουλευτής της ΝΔ Μανούσος Βολουδάκης, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών.


Η σορός του, μετά την τέλεση της εξόδιας ακολουθίας στον Μητροπολιτικό Ναό των Χανίων, μεταφέρθηκε με πομπή και συνοδεία βρακοφόρων μέσω κεντρικών δρόμων της πόλης μέχρι το κοιμητήριο.

Την πομπή ακολούθησαν με τα πόδια η σύζυγος και τα τρία παιδιά του εκλειπόντα και πολλοί πολίτες.

Στο κοιμητήριο, κατά την ώρα της ταφής, τον Μανούσο Βολουδάκη «αποχαιρέτησαν» βρακοφόροι με το ριζίτικο τραγούδι «ο Διγενής».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που έδωσε το παρών με πλήθος μελών της Κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας, είπε το τελευταίο «αντίο» στον βουλευτή της ΝΔ με ένα απόφθεγμα του Νίκου Καζαντάκη.


«Ο Καζαντζάκης γράφει πως έτσι μονάχα σώζεται η ζωή. Και τι θα πει σώζεται; Ανεβαίνει. Κι εσύ Μανούσο πρόλαβες να σώσεις τη ζωή ανεβάζοντάς την σε ήθος σε προσφορά και σε ευγένεια» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Ο Μανούσος Βολουδάκης έφυγε από τη ζωή πριν από τρεις ημέρες σε ηλικία 57 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο. Η εξόδιος ακολουθία έγινε ήταν στον Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *