Κατάρ: Ξέσπασε διάσημη μαγείρισσα σε ερώτηση του Μπέκαμ για την ομοφυλοφιλία -«Δεν είμαστε ζώα εδώ»

Μία… αμήχανη στιγμή βίωσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με την 60χρονη Shams Al-Qassabi, τη φημισμένη μαγείρισσα που φροντίζει τη βασιλική οικογένεια του Κατάρ στην Ντόχα.


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο Κατάρ ως το «πρόσωπο του Παγκοσμίου Κυπέλλου» που ξεκινά στις 20 Νοεμβρίου. Στο πλαίσιο αυτό, και  για τις ανάγκες του νέου του ντοκιμαντέρ, συναντήθηκε με τη σπουδαία μαγείρισσα και την κόρη της, Εμάν.

Σύμφωνα με την Daily mail, ενώ η συνάντησή τους κυλούσε ήρεμα, μια κουβέντα για την LGBTQ κοινότητα «άναψε τα αίματα» κι εξόργισε την Σαμς η οποία ανέφερε πως η ομοφυλοφιλία είναι για τα ζώα και όχι για τους ανθρώπους.

 
«Η ομοφυλοφιλία δεν είναι αποδεκτή στο Κατάρ. Έρχεται σε αντίθεση με την ανθρώπινη φύση, αντίκειται στην επιστήμη και τον πολιτισμό μας. Δεν είμαστε ζώα εδώ», του είπε η νεαρή κόρη της Εμάν που εκτελούσε χρέη «μεταφράστριας».

«Ο Θεός μας έχει διαφοροποιήσει από τα ζώα. Μας δημιούργησε ως άνδρες και γυναίκες. Αυτό συμβαίνει μόνο επειδή κάποιοι άνθρωποι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά ως παιδιά και τους κάνει να φοβούνται τους ανθρώπους του ίδιου φύλου», συμπλήρωσε.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *