Κασσελάκης: Βαθμολογεί Ελληνίδες τραγουδίστριες με τον Tik Toker Fipster

Στο στούντιο του γνωστού content creator, Fipster βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης και όπως φαίνεται και στο βίντεο δεν αρνήθηκε ένα challenge που του προτάθηκε.


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ακολούθησε ένα γνωστό trend του TikTok, στο οποίο οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης βαθμολογούν πρόσωπα διαφόρων κατηγοριών. Ο τομέας στον οποίο «έπαιξε» ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν οι Ελληνίδες τραγουδίστριες.

@fipsterr

ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ;;;; @στεφανος κασελακης

♬ πρωτότυπος ήχος – Fipster

Στο βίντεο με τον Fipster – Φίλιππο Ιωάννου εμφανίζονται μεταξύ άλλων τα πρόσωπα της Μαρίνας Σάττι, της Κατερίνας Στικούδη, της Κατερίνας Λιόλιου, της Ελένης Φουρέιρα (την οποία και τοποθέτησε στην πρώτη θέση), ενώ λίγο πριν το τέλος φαίνεται πως υπήρξε κάποιο κόλλημα και δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν το βίντεο επιτυχώς, με την Καλομοίρα να μένει… ξεκρέμαστη. Ο Fipster διάθετει αρκετές σειρές εκπομπών στο κανάλι του στο YouTube, ωστόσο το στούντιο στο οποίο φαίνεται να γυρίστηκε το βίντεο με τον Στέφανο Κασσελάκη είναι για την εκπομπή «Θάρρος ή Αλήθεια». Πάντως, ο Fipster δεν έχει γνωστοποιήσει μέχρι στιγμής πότε θα δημοσιευθεί το βίντεο με τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σημειώνεται πως ο κ. Κασσελάκης σχολίασε κάτω από την ανάρτηση ότι ο Fipster έχει κάνει λάθος στο όνομά του – όταν τον έκανε tag – λέγοντας χαρακτηριστικά «άλλον τάγκαρες! ποιος είναι ο θείος τώρα;»


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *