Καλό ταξίδι φίλε, αδελφέ, Λάζαρε Λασκαρίδη – Το Oknews.gr θρηνεί τη απώλειά σου

 

Α, ρε φίλε Λάζαρε Λασκαρίδη… Φιλαράκι, αδελφέ, μας την έκανες. Κίνησες για το μεγάλο ταξίδι και μας άφησες πίσω. Το Oknews.gr σε αποχαιρετάει αδελφέ μας με δάκρυα στα μάτια, με βαριά την καρδιά και μ’ ένα «γιατί;» στα χείλη όλων μας.


Πάλεψες με νύχια και δόντια, αλλά τελικά ο άτιμος ο χάρος σε λύγισε. Κι εκείνη η μοίρα. Αδυσώπητη χωρίς κανένα συναίσθημα. Σε χτύπησε με όλη της την δύναμη και έκοψε τελικά το νήμα της ζωής σου με εκείνο το τραγικό ατύχημα στις 27 του Απρίλη στην βιβλιοθήκη της Καλλιθέας.

Μα το πάλεψες. Αλήθεια το πάλεψες σαν λιοντάρι. Για 12 μέρες τον κοιτούσες στα μάτια τον χάρο με όλη εκείνη τη τεράστια δύναμη της ψυχής σου. Και του χαμογελούσες με εκείνο το μεγάλο λαμπερό χαμόγελο σου. Και του το φώναζες: «Δεν θα το βάλω κάτω, δεν θα κερδίσεις τόσο εύκολα».

Του έκανες πλάκα, όπως πάντα σου άρεσε να κάνεις. Ήταν μια από τις κινητήριες δυνάμεις της ζωής σου το χιούμορ, η πλάκα. Ήταν από τις χαρές της ζωής σου.

Ήταν άδικο. Είχες τόσα πολλά να δώσεις. Τόσα πολλά… Σε όλους μας.


Όσοι σε είχαν γνωρίσει ήταν φίλοι, συνοδοιπόροι στην δημοσιογραφία, στον Δήμο Καλλιθέας μα ακόμα κι εκείνοι που ήταν εχθροί έλεγαν το ίδιο πράγμα. Ήσουν ένας σπουδαίος άνθρωπος μα και ένας άνθρωπος με μεγάλη καρδιά και αγνό και καθαρό χαρακτήρα και ψυχή. Ήσουν γεμάτος ζωή, γεμάτος αγάπη και ενδιαφέρον για όλους. Γεμάτος ζωή για να προσφέρεις. Στους φίλους, στην οικογένειά σου, στον αγαπημένο γιο σου, στην σύντροφό σου. Στον Δήμο Καλλιθέας. Σε όλους ανεξαιρέτως.


Ο Λάζαρος Λασκαρίδης έφυγε μα αφήνει πίσω του μια τεράστια παρακαταθήκη αγάπης και προσφοράς. Λαζαράκο όπως σε φωνάζαμε είσαι πια στη αγκαλιά των αγγέλων και του θεού. Πήρες μια θέση στον Παράδεισο για να τον ομορφαίνεις, να τον κάνεις λάμπει ακόμα περισσότερο με την ομορφιά της ψυχής σου και το μεγάλο χαμόγελό σου.

Εκεί σε περιμένουν οι αγαπημένοι σου γονείς, ο φίλος κι αδελφός ο Άκης από την Καλλιθέα που κίνησε πρώτος για κει, φίλοι, συγγενείς, συνοδοιπόροι που έφυγαν πιο νωρίς.

Θα τα ξαναπούμε κάποια στιγμή αδελφέ μου…

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 σκέψεις για “Καλό ταξίδι φίλε, αδελφέ, Λάζαρε Λασκαρίδη – Το Oknews.gr θρηνεί τη απώλειά σου”