Καλλιμάρμαρο: «Δεν φταίει κανείς» – Συγκλονίζει η μητέρα ειδικού φρουρού που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Για το τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου στο Καλλιμάρμαρο που είχε ως αποτέλεσμα ένας ειδικός φρουρός να χάσει την ζωή του, μίλησαν οι γονείς του 30χρονου.


Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του, η οποία μίλησε για τον θάνατο του παιδιού της που υπηρετούσε στο Α.Τ. Ακροπόλεως και συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΟΑΣΑ ενώ επέστρεφε από την υπηρεσία του.

«Μέχρι και οι νέοι γείτονές του που μετακόμισε πρόσφατα μου έλεγαν «τι καλό παιδί έχετε». Το αγόρι μου! Ο Θεός να τον έχει στον παράδεισο! Να αναπαύσει την ψυχή του. Αν φταίει ο οδηγός δεν κρατάμε κάτι για τον οδηγό. Δεν φταίει κανείς. Ήταν να πεθάνει το παιδάκι μου. Ήταν να φύγει. Ο Θεός ήθελε να τον πάρει και τον πήρε. Δεν φταίει ούτε ο οδηγός ούτε κανένας», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του, μιλώντας στο Star, η οποία δεν καταλογίζει σε κανέναν ευθύνες για το δυστύχημα.

«Μας πήραν το πρωί και μας είπαν πως το παιδί είχε ατύχημα και απεβίωσε. Δεν ξέρουμε πώς έγινε. Γύριζε από τη δουλειά του, είχε τελειώσει τη βάρδια τη νυχτερινή και γύριζε στο σπίτι με τη μηχανή», είπε σχετικά με το πώς έμαθε για τα τραγικά νέα για τον θάνατο του παιδιού της.

«Τελείωσε τη δουλειά, πήγαινε για το σπίτι του και είχε τροχαίο, από ότι μου είπε ο Διοικητής του. Τον χτύπησε λεωφορείο. Τον πήγανε στο νοσοκομείο, αλλά δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν, μου είπε ο διευθυντής του Ευαγγελισμού. Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, συνεσταλμένο, με ευαισθησίες. Τα καλύτερα λόγια λένε όλοι στην Καλαμπάκα. Χθες του μίλησα τελευταία φορά στο τηλέφωνο», ήταν τα λόγια του πατέρα του 30χρονου Ηλία.


Πώς συνέβη το δυστύχημα


Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 6:00, το πρωί της Πέμπτης, όταν λεωφορείο που επιχειρούσε να στρίψει στη Βασιλέως Κωνσταντίνου συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του δικύκλου και διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε εφημερεύον νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί έχουν διακόψει την κυκλοφορία στο ρεύμα καθόδου, αφενός για διενεργηθεί προανάκριση για τα αίτια του περιστατικού, αφετέρου να απομακρυνθούν τα οχήματα και να καθαριστεί ο χώρος. Αυτή την ώρα είναι κλειστή η Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Συγγρού.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 σκέψεις για “Καλλιμάρμαρο: «Δεν φταίει κανείς» – Συγκλονίζει η μητέρα ειδικού φρουρού που σκοτώθηκε σε τροχαίο”