Ιταλία: Βγήκε από την εντατική ο Μπερλουσκόνι – Τι λέει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

 

Ο τέως πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι βγήκε από την εντατική και μεταφέρθηκε σε απλό θάλαμο της παθολογικής κλινικής Σαν Ραφαέλε του Μιλάνο, όπου νοσηλεύεται.


Ο Σίλβιο Μπερλουρκόνι, που πάσχει από λευχαιμία, ενώ έχει χτυπηθεί και από πνευμονική λοίμωξη ήταν σχεδόν 1,5 εβδομάδα στην εντατική. Έδειξε όμως, να αντοποκρίνεται στις θεραπείες, ενώ και η υγεία του παρουσίασε βελτίωση και έτσι οι θεράποντες ιατροί τον έβγαλαν από τη ΜΕΘ.

Ο 86χρονος δισεκατομμυριούχος και πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας είχε μπει στο νοσοκομείο του Μιλάνου στις 5 Απριλίου. Λίγες μέρες μετά την εισαγωγή του οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχε χτυπηθεί από λευχαιμία, ενώ αντιμετώπιζε και μια πνευμονική λοίμωξη.

«Προς το παρόν, η κλινική κατάσταση και η ανταπόκριση στη θεραπεία επέτρεψαν στον πρόεδρο Σίλβιο Μπερλουσκόνι να μεταφερθεί σε θάλαμο νοσηλείας της παθολογικής. Η θεραπεία και η παρακολούθηση των λειτουργικών παραμέτρων συνεχίζονται», ανέφεραν οι γιατροί Αλμπέρτο Ζανγκρίλο και Φάμπιο Τσιτσέρι σε ανακοίνωση που εξέδωσε το νοσοκομείο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *