Ηράκλειο: Πατέρας απείλησε με μαχαίρι τη διευθύντρια του δημοτικού σχολείου του παιδιού του

 

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε σήμερα (25.4.2023) σε δημοτικό σχολείο στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου ένας πατέρας Ρομά απείλησε με μαχαίρι τη διευθύντρια του δημοτικού σχολείου, που πήγαινε το παιδί του εν ώρα λειτουργίας και ενώ δεκάδες μικρά παιδιά βρίσκονταν εκεί για μάθημα.


Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, ο πατέρας απαιτούσε να γίνει τώρα η εγγραφή του παιδιού του στο δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου για να πάρει η οικογένεια κάποιο επίδομα!

Ο πατέρας Ρομά πήγε στο σχολείο και ζήτησε να γίνει εδώ και τώρα η εγγραφή του παιδιού στο δημοτικό του και αγνόησε το γεγονός ότι τα σχολεία κλείνουν σε ένα μήνα.

Παράλληλα, “απαίτησε” να πάρει και το σχετικό επίδομα που προβλέπεται για την εγγραφή παιδιών Ρομά στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Η διευθύντρια εξήγησε στον άνδρα πως δεν γίνεται έτσι η διαδικασία, αλλά θα έπρεπε να ολοκληρωθεί η εγγραφή του παιδιού και όλη η υπόλοιπη γραφειοκρατία που απαιτείται. Τότε – σύμφωνα με πληροφορίες – ο Ρομά τράβηξε μαχαίρι και απείλησε την δασκάλα! Ακολούθησε μεγάλη αναστάτωση, με την διευθύντρια έντρομη να ενημερώνει την αστυνομία.


Ένα περιπολικό από το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου έφτασε άμεσα στο σημείο, με τους αστυνομικούς να προχωρούν στη σύλληψη του δράστη.


Πληροφορίες ανέφεραν πως ο δράστης είναι γνώριμος των αρχών και έχει φάκελο με αξιόποινες πράξεις.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *