Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκε ληστεία σε ζαχαροπλαστείο – Ο ληστής ήταν σύντροφος της υπαλλήλου

 

Πικρή αποδείχτηκε μια ένοπλη ληστεία σε ζαχαροπλαστείο στο Ηράκλειο της Κρήτης για τον δράστη και την υπάλληλο του καταστήματος, που ήταν ζευγάρι.


Όπως αποδείχτηκε ο ληστής ήταν σύντροφος της υπαλλήλου του ζαχαροπλαστείου. Ο ληστής συνελήφθη και μαζί πιάστηκε και η σύντροφός του.

Η ένοπλη ληστεία έγινε χθες ανήμερα του Πάσχα σε ζαχαροπλαστείο στο Ηράκλειο. Λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ ένας άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και κρατώντας ένα μαχαίρι μπήκε σε ζαχαροπλαστείο του Ηρακλείου και απείλησε την 40χρονη υπάλληλο ζητώντας της τα χρήματα που υπήρχαν στο κατάστημα σύμφωνα με το cretapost.gr.

Η 40χρονη του έδωσε μια τσάντα που περιείχε 9.552 ευρώ και ο ληστής έγινε καπνός. Αμέσως μετά η 40χρονη υπάλληλος ειδοποίησε την αστυνομία που εξιχνίασε άμεσα την υπόθεση.

Η αστυνομία ταυτοποίησε τον 30χρονο δράστη μέσα από τις εικόνες που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας και λίγο μετά τον συνέλαβε. Μάλιστα ο ληστής αποκάλυψε και που είχε κρυμένα τα χρήματα.


Κατά την διάρκεια της ανάκρισης οι αστυνομικοί έβγαλαν και άλλο ένα λαβράκι. Ανακάλυψαν ότι ο 30χρονος ήταν σύντροφος της υπαλλήλου του ζαχαροπλαστείου, που μάλιστα είχε υποδείξει τον εν λόγω άνδρα ως τον δράστη της ληστείας. Η γυναίκα δεν είπε όμως, ότι τον ήξερε καλά, διότι ήταν ο σύντροφός της.


Οι αρχές ανακάλυψαν τη σχέση του δράστη μετην υπάλληλο και έτσι συνέλαβαν και την 40χρονη για ψευδή κατάθεση.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου. Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *