ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε παραλία στην Φλόριντα μετά από τσακωμό – Εννέα τραυματίες

 

Από τύχη αποφεύχθηκε μακελειό σε παραλία στη Φλόριντα των ΗΠΑ όταν ένας άνδρας άρχισε να πυροβολεί μετά από έναν τσακωμό χθες (30.5.2023).


Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν στο συμβάν με τους πυροβολισμούς στην παραλία των ΗΠΑ, αλλά ευτυχώς δεν χάθηκαν ανθρώπινες ζωές.

Σύμφωνα με το Αssociated Press, το απόγευμα της Δευτέρας ξέσπασε καυγάς στον δρόμο δίπλα από την παραλία του Χόλιγουντ με αποτέλεσμα ένας από τους εμπλεκόμενους να αρχίσει να πυροβολεί.

Εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους τρία παιδιά ηλικίας 1 έως 17 ετών. Τουλάχιστον ένα άτομο συμελήφθη, ενώ η αστυνομία αναζητά κι άλλους υπόπτους.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Chris O’Brien σημείωσε ότι χιλιάδες άνθρωποι βρίσκονταν στην περιοχή ανήμερα της αργίας για την Ημέρα Μνήμης.


«Είναι λυπηρό που έχουμε νομοταγείς πολίτες που έρχονται στις παραλίες μας και αυτό διακόπτεται από μια ομάδα εγκληματιών», είπε.


Ο πυροβολισμός σημειώθηκε στο Hollywood Oceanfront Broadwalk. Όλα ξεκίνησαν όταν νεαροί άρχισαν να τσακώνονται για άγνωστο λόγο μπροστά από βιβλιοπωλείο. Τότε ένας από αυτούς τράβηξε όπλο και άρχισε να πυροβολεί, σύμφωνα με μάρτυρα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *