Ηλιούπολη – Προπονητής Τάε Κβον Ντο: Νέες αποκαλύψεις και το δωμάτιο στον ημιώροφο του γυμναστηρίου

Φρίκη προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τη νοσηρή δράση του 44χρονου καθηγητή Τάε Κβον Ντο ο οποίος για περισσότερα από δέκα χρόνια φέρεται να βίαζε πέντε ανήλικες αθλήτριες του στο σπίτι του και στη σχολή πολεμικών τεχνών στην Ηλιούπολη.


Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον προπονητή, ο οποίος κατηγορείται ότι από το 2009 μέχρι το 2020 βίαζε κατ’ εξακολούθηση ανήλικες αθλήτριες του, μέσα στο γυμναστήριο και στο σπίτι του στην Ηλιούπολη.

Ο 44χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, έκλεινε προσωπικά ραντεβού στις ανήλικες πριν από τις προπονήσεις στη σχολή πολεμικών τεχνών ή στο σπίτι του και εκεί τις βίαζε. Παράλληλα, φέρεται να είχε μετατρέψει σε σπίτι έναν χώρο στον ημιώροφο του γυμναστηρίου, όπου έμενε κάποια βράδια, και θεωρείται ότι αυτός ήταν ένας από τους χώρους όπου παρέσυρε τα ανήλικα κορίτσια.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων, κάποια βράδια έμενε εκεί ενώ αρκετοί γονείς καταγγέλλουν πως ανήλικες αθλήτριες ανέβαιναν στον ημιώροφο προκειμένου να αλλάξουν ρούχα μετά την προπόνηση.

Μητέρα πρώην μαθητή δήλωσε στην ΕΡΤ πως «ήταν προπονητής και ιδιοκτήτης, ξέρω ότι τα τελευταία χρόνια πιθανώς το είχε διαμορφώσει σε σπίτι κάποιο δωμάτιο έμενε σίγουρα εδώ κάποιες φορές».


Το ενδεχόμενο περισσότερων θυμάτων εξετάζει η αστυνομία

Υπενθυμίζεται ότι τρεις κοπέλες, οι οποίες πλέον έχουν ενηλικιωθεί, κατέθεσαν μήνυση εις βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση, με την προκαταρκτική έρευνα να αποκαλύπτει πως τουλάχιστον δύο ακόμη κορίτσια είχαν πέσει θύματά του.


Είναι πιθανό τις επόμενες ημέρες να δοθεί στη δημοσιότητα η φωτογραφία του, καθώς ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι δεν είναι μόνο τα πέντε κορίτσια που έχουν πέσει θύματα του προπονητή.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 44χρονος είναι πατέρας ενός εξάχρονου παιδιού.

Η Ομοσπονδία Τάε Κβον Ντο διαγράφει τον προπονητή

Η Ελληνική Ομοσπονδίας Ταε Κβον Ντο αντέδρασε αμέσως, σημειώνοντας ότι «αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να τιμωρηθούν» και ότι «από την πρώτη στιγμή που η Ελληνική Ομοσπονδία έλαβε γνώση μπήκε στη διαδικασία να επικοινωνήσει με τον υφυπουργό Αθλητισμού, κύριο Αυγενάκη. Ο άνθρωπος αυτός πρέπει να φύγει από το τάε κβον ντο, εμείς τον θεωρούμε ήδη παρελθόν».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *