Ηλιούπολη: Απολογείται σήμερα ο προπονητής τάε κβον ντο για τη σεξουαλική κακοποίηση πέντε ανήλικων αθλητριών

Σήμερα αναμένεται να περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας, ο 44χρονος προπονητής τάε κβον ντο, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση τουλάχιστον πέντε ανήλικων μαθητριών του, από το 2009 έως το 2020, σε γυμναστήριο που διατηρεί στην Ηλιούπολη.


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των αρχών για τη δράση του, ενώ περισσότερο φως στην έρευνα θα ρίξουν τα αποτελέσματα από την εξέταση του κινητού τηλεφώνου του κατηγορουμένου.

Σε βάρος του ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.

Παράλληλα, οι αποκαλύψεις συνεχίζονται, με την πρώην σύζυγό του να έχει καταγγείλει στο παρελθόν ότι έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον προπονητή. Το 2020, όταν αυτή του ζήτησε να φύγει από το σπίτι στο οποίο διέμεναν ο 44χρονος πήρε μια κυνηγετική καραμπίνα, μπήκε μέσα στο σπίτι και αφού την ξυλοφόρτωσε στη συνέχεια την απείλησε με το όπλο ότι θα την σκοτώσει και εν τέλει ανέβηκε πάνω στην ταράτσα του σπιτιού και απειλούσε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *