Η ξεχωριστή συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη – Η γνωριμία με τη σύζυγό του, Ευγενία, τα ψεύτικα δημοσιεύματα, το τένις, ο Μαραθώνιος

Μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη συνέντευξη έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην Ελεονώρα Μελέτη στο Mega. Ο Άδωνις Γεωργιάδης έδειξε το άλλο του πρόσωπο και άφησε στην άκρη το μεγάλο πάθος του για την πολτική, αποκαλύπτοντας τον… άλλο Άδωνι Γεωργιάδη. Τον οικογενειάρχη, τον σύζυγο, αλλά και τον… αθλητή, καθώς αποκάλυψε ότι παίζει τένις και ότι παλιά έτρεχε και Μαραθώνιο. Και μέσα σε όλα έδειξε και το χιούμορ του αφηγούμενος ένα ανέκδοτο.


Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μίλησε για τη σχέση του με τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου, αποκάλυψε το πως γνωρίστηκαν, αναφέρθηκε στο αν την ενδιαφέρει η κάθοδος στην πολιτική και η επιστροφή στην τηλεόραση. Μα δεν έμεινε εκεί.

Μίλησε και για τα ψεύτικα και βρώμικα δημοσιεύματα που σκοπό είχαν να τον χτυπήσουν κάτω από τη μέση και να τον πλήξουν ηθικά.

Για την γνωριμία του με την Ευγενία Μανωλίδου είπε:

«Με την Ευγενία έχουμε κάνει πολύ δουλκειά στην Ελληνική Αγωγή στα αρχαία ελληνικά. Η Ευγενία έχει γίνει απόστολος της ελληνικής γλώσσας.


Στην Ελληνική Αγωγή γνώρισα την Ευγενία. είχε έρθει στην αρχή ως μαθήτρια στα μαθήματά μου των αρχαίων ελληνικών και της είχα βγάλει τότε και ένα CD με τους Ορφικούς  Ύμνους».


Για τα αρχαία ελληνικά, τα οποία πέρα από την Ευγενία Μανωλίδου, τα μιλάνε και οι γιοι τους Περσέας και Αλκαίους ανέφερε:

«Έχω σπουδάσει αρχαία, αλλά το πτυχίο μου στο πανεπιστήμιο είναι στην ιστορία. Η Ευγενία μιλάει κανονικά αρχαία. Και ο Περσέας και ο Αλκαίος έχουν μάθει αρχαία ελληνικά, έχουν πάει στην Ελληνική Αγωγή και οι δυο από πάρα πολύ μικροί και μιλάνε και οι δυο πολύ καλά αρχαία ελληνικά και πολύ καλύτερα από μένα».

Για την Ευγενία Μανωλίδου και την τηλεόραση ανέφερε: «Δεν της άρεσε ποτέ η τηλεόραση. Την έκανε καθαρά από ανάγκη. Η αλήθεια είναι ότι της κάνουν πρόταση σχεδόν κάθε καλοκαίρι και τα μεγάλα κανάλια, αλλά εκείνη δεν θέλει να κάνει άλλο τηλεόραση. Εγώ δεν θα είχα αντίρρηση. Εγώ την είχα ενθαρρύνει να πάει από την αρχή, αλλά αυτό που κάνει είναι τόσο ωραίο και δεν ξέρω γιατί πρέπει να το χαλάσει».

Για την παρουσία του στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ο υπουργός είπε:


«Έχω φιλικές οικογενειακές σχέσεις και με τον πρίγκιπα Παύλο και τον πρίγκπα Νικόλαο, τους εκτιμώ πάρα πολύ, είναι εξαιρετικοί άνθρωποι. Η τέως βασίλισσα είχε τιμήσει τη Ευγενία και είχε έρθει στη συναυλία της στο Πεκίνο στα πλαίσια των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου. Δεν μπορούσα να πάω στην κηδεία του γιατί έλειπα στο εξωτερικό. Μας κάλεσαν στο μνημόσυνο και πήγαμε. Δεν είναι πολιτικό ζήτημα».

Για τα κατασκευασμένα και ψεύτικα δημκοσιεύματα: «Δεν φημίζομαι για την ψυχραιμία μου, αλλά ακούω τόσα κάθε μέρα. Δεν ακούω πια.Το έβγαλε ένα σάιτ και μετά το πήρανε λογαριασμοί του ΣΥΡΙΖΑ. Μου φορτώσανε γυναίκες, λεφτά, ότι δέρνω. Αφού προσπάθησαν να με εκτελέσουν με τη Novartis και δεν τα καταφέρανε, θέλαν να βγάλουν ότι δέρνω τη γυναίκα μου. Όποιος μέ ξέρει εμένα αυτό είναι joke, όχι απλά δεν θα το έκανα ποτέ, αλλά είναι τόσο έξω απο μένα που δεν υπάρχει περισσότερο. Και ανγκάστηκε η Ευγενία και μίλησε και μίλησα κι εγώ γιατί αν δεν το κάναμε θα νόμιζαν ότι είναι αλήθεια».

Για το τένις, τη… μάχη με τον Νίκο Χατζηνικολάου στα γήπεδα, τον Μαραθώνιο και το αν η Ευγενία Μανωλίδου θα ήθελε να ασχοληθεί με την πολιτική ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε:

«Άμα έχω κενό κυρίως τα σαββατοκύριακα παίζω λίγο τένις. Πριν γίνω υπουργός έτρεχα και Μαραθώνιο. Έχω παίξει τένις και με το φίλο μου Νίκο Χατζηνικολάου. Είναι πολύ φίλος μου και τον αγαπάω πολύ. Δεν λέω ποιος κερδίζει.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολύ αθλητικός τύπος. Στο σύγχρονο κόσμο, όλοι οι μορφωμενοι άνθρωποι αθλούνται.

Το βράδυ γυρνάμε αργά, συνήθως τα λέμε το πρωί.

Εγω το εχω πει στην Ευγενία. Θα έβγαινε εύκολα βουλευτής και θα ήταν και πολύ καλή βουλευτής. Εκείνη δεν θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *