Η ξεχωριστή και συγκινητική στιγμή του Άδωνι Γεωργιάδη στο Μαρούσι όταν ανέβηκαν στη σκηνή τα αδέλφια του και ο πρωτότοκος γιος του

 

Η χθεσινή (15.5.2023) μεγαλειώδης συγκέντρωση του Άδωνι Γεωργιάδη στο Μαρούσι είχε μέγα πλήθος, μέγα πάθος, μεγάλη αγάπη του κόσμου για τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων και φυσικά ο κόσμος έστειλε με την δυναμική παρουσία του μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές. Μα είχε και μια ξεχωριστή και συγκινητική στιγμή για τον Άδωνι Γεωργιάδη.


Η πιο ξεχωριστή στιγμή της συγκέντρωσης ήταν όταν ανέβηκαν στο βήμα μαζί με τον υπουργό ο πρωτότοκος γιος του Αθανάσιος – Περσέας και τα αδέλφια του Άδωνι Γεωργιάδη, Λεωνίδας και Αλέξανδρος.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε γι’ αυτή τη ξεχωριστή και συγκινητική στιγμή σε ανάρτηση που έκανε στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ανέφερε:

Σε αυτή την καταπληκτική προεκλογική περίοδο, την καλύτερη της ζωής μου, έχω εισπράξει απέραντη αγάπη και εμπιστοσύνη από τον κόσμο. Δείτε μόνον τί έγινε χθες στο Μαρούσι στην ανοικτή προεκλογική μου ομιλία εκεί. Με τίμησαν με την παρουσία τους και μίλησαν με θερμά λόγια για την συνεργασία μας οι: Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Νίκος Παπαθανάσης, ο Άρης Πορτοσάλτε, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Αμπατζόγλου, ο Προέδρος της ΔΕΕΠ κ. Αβραμάκος και ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ κ. Μπελεγράτης. Η πιο συγκινητική στιγμή όμως ήταν όταν στο βήμα ανέβηκε ο πρωτότοκος μου γιος Αθανάσιος – Περσέας και τα αδέλφια μου Λεωνίδας και Αλέξανδρος. Όλοι όσοι ήρθαν μου έδωσαν δύναμη να συνεχίσω με την ίδια δύναμη την προεκλογική μου εκστρατεία.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *