Η βόλτα του Άδωνι Γεωργιάδη στην Κηφισιά και η απίστευτη αγάπη του κόσμου

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς και αγαπητούς πολιτικούς για τον κόσμο. Και δεν το λέμε εμείς αυτό. Το λέει η αγάπη που του δείχνει ο κόσμος σε κάθε δημόσια εμφάνισή του, ακόμα και σε προσωπικές βόλτες ή εμφανίσεις που κάνει.


Η αγάπη του κόσμου έχει φυσικά αιτία, καθώς ο Άδωνις Γεωργιάδης αποτελεί ένα πολιτικό, που εργάζεται νυχθημερόν για το κοινό καλό, που έχει κάνει τεράστιο έργο σε όποιο πολιτικό πόστο κι αν ήταν με αποκορύφωμα το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, όπου με τα Καλάθια και τις παρεμβάσεις του ανακούφισε τα νοικοκυριά, όπου άνοιξε διάπλατα τους δρόμους για να έρθουν νέες ξένες ενεδύσεις στην Ελλάδα, όπου έκανε τις επενδύσεις να σπάνε κάθε ρεκόρ, όπου έδωσε δουλειά στον κόσμο, όπως με την «ανάσταση» των Ναυπηγείων Ελευσίνας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης που έκανε χθες μια βόλτα στην Κηφισιά αποθεώθηκε από τον κόσμο. Σε ανάρτηση που έκανε στο twitter ευχαρίστησε τους πολίτες για την απίστευτη αγάπη τους και έστειλε και το μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε σε ποστ που έκανε:

«Σε αυτές τις Εκλογές έχω εισπράξει τόση αγάπη από τον Κόσμο όση ποτέ! Σας ευχαριστώ όλους πιστεύω ότι στις Εθνικές Εκλογές θα πάμε πάρα πολύ καλά!»


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Η βόλτα του Άδωνι Γεωργιάδη στην Κηφισιά και η απίστευτη αγάπη του κόσμου”