Η συγκινητική ανάρτηση της Ευγενίας Μανωλίδου για την ξεχωριστή εμφάνιση των παιδιών της Ελληνικής Αγωγής στο Delphi Forum

Τα παιδιά της Ελληνικής Αγωγής έκλεψαν την παράσταση χθες στο Delphi Forum και η σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη και υπεύθυνη του εκπαιδευτικού φάρου τη Αρχαίας Ελληνικής γλώσσας, Ευγενία Μανωλίδου έκανε μια ξεχωριστή και συγκινητική ανάρτηση για τη παρουσία των μικρών μαθητών της.


Τα παιδιά της Ελληνικής Αγωγής άνοιξαν για δεύτερη συνεχή χρονιά το Delphi Forum. Χθες έκλεψαν την παράσταση απαγγέλοντας ποίηση στα αρχαία και στα νέα Ελληνικά, υπό τη συνοδεία της επτάχορδης λύρας του Νίκου Ξανθούλη.

 

Η Ευγενία Μανωλίδου έκανε αναφορά στην ξεχωριστή εμφάνιση των μικρών μαθητών της σχολής με μια συγκινητική ανάρτηση στις σελίδες της στα social media, όπου ανέφερε:

Με μεγάλη συγκίνηση παρακολουθήσαμε τους μαθητές μας να ανοίγουν για δεύτερη χρονιά το @delphieconomicforum απαγγέλοντας ποίηση στα αρχαία και στα νέα Ελληνικά, υπό τη συνοδεία της επτάχορδης λύρας του Νίκου Ξανθούλη.

Συγχαρητήρια στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς της Ελληνικής Αγωγής για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν. Θερμές ευχαριστίες στον υπέροχο Νίκο Ξανθούλη. Ευχαριστούμε το Delphi Economic Forum για την εμπιστοσύνη του.


Σας περιμένουμε όλους στο DELPHI CLASSICS: CLASSICS IN PRAXIS την Παρασκευή στις 2:15! EllinikiAgogi.gr για τις λεπτομέρειες.


 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ευγενία Καραγιαννίδου (@manolidoue)

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *