Η συγκίνηση του Στέλιου Ρόκκου και η υπόσχεση: – «Αναρρώνω και επιστρέφω ολοκαίνουργιος»

Ο Στέλιος Ρόκκος έστειλε το δικό του ξεχώριστό μήνυμα αγάπης σε όλο τον κόσμο που του συμπαραστάθηκε στην περιπέτεια υγείας που πέρασε και τόνισε σε ανάρτησή του ότι είναι συγκινημένος από την στήριξη όλων προς το πρόσωπό του, ενώ υποσέχθηκε ότι αναρρώνει και θα γυρίσει πίσω ολοκαίνουργιος.


Ο 58χρονος τραγουδιστής ευχαρίστησε και  τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για την περίθαλψη που του παρείχαν και την εξαιρετική δουλειά που έκαναν με το πρόβλημα που είχε με την καρδιά του, που αντιμετώπισε.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέλιου Ρόκκου:

«Το ενδιαφέρον, η αγάπη και οι ευχές όλων σας με έχουν συγκινήσει πολύ !!! Ήταν μια περιπέτεια, μια υπενθύμιση για περισσότερη φροντίδα στον εαυτό μας! Είμαι στο στάδιο ανάρρωσης και σε λίγες μέρες πίσω Ολοκαίνουργιος.

Φυσικά να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς κ νοσηλυετές για την εξαιρετική δουλειά τους. Στο νησί μου το νοσοκομείο της Λήμνου, τον καρδιολόγο και φίλο μου Γιώργο Καλογιάννη. Τους συνεργάτες μου κ τον όμιλο Μπερτάκη για τη στήριξη τους. Το ΕΚΑΒ για την άμεση ανταπόκριση κ αερομεταφορά μου στην Αθήνα. Το Μετροπόλιταν, όλο το προσωπικό που με αντέχουν.


Και πάνω από όλα τον διευθυντή καρδιολογίας της κλινικής και θεράπων ιατρό μου Καλλιέργη Εμμανουήλ».


Ο Στέλιος Ρόκκος υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου και μκεταφέρθηκε από τη Λήμνο στην Αθήνα με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας, Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου του έγινε διάνοιξη της δεξιάς αρτηρίας, ενώ πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Το δικό της ευχαριστώ προς τον κόσμο έστειλε και η σύζυγός του Στέλιου Ρόκκου, Λελέ Γκόφα, που ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανάρτηση που έκανε: «Μέσα από την καρδιά μου σας ευχαριστώ όλους! Για τα μηνύματα και την αγάπη σας».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *