Η πρώτη δήλωση του Φρέντι Μπελέρη μετά τη νίκη στις εκλογές: «Κέρδισε η Χειμάρρα! Νίκησε η Δημοκρατία!»

Την πρώτη δήλωση μετά τη νίκη του στις δημοτικές εκλογές στη Χειμμάρα έκανε ο Φρέντι Μπελέρης μέσα από τη φυλακή των Τιράνων, όπου κρατείται.


Ο Φρέντι Μπελέρης κατάφερε να επικρατήσει του αντιπάλου του και «εκλεκτού» του Ράμα. Ο αρχηγός του κόμματος της Ομόνοιας έδωσε μεγάλη μάχη και κατάφερε να επικρατήσει με 50,24% στις αυτοδιοικητικές εκλογές σημειώνοντας διαφορά 0,48% από τον Γκιόργκι Γκόρο. Η διαφορά τους ήταν μόλις 19 ψήφους.

«Νίκησε η Δημοκρατία! Κέρδισε η Χιμάρα! Ευγνωμονώ όσους επέδειξαν λεβεντιά. Συμμερίζομαι όσους υπέκυψαν στην τρομοκρατία. Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, όλοι οι πολίτες της Χιμάρας και εγώ ως Δήμαρχος, πρώτος μεταξύ ίσων, περπατάμε ενωμένοι για να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί, υπερασπιζόμενοι την Δημοκρατία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα!» έγραψε σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Νωρίτερα, ομογενείς αλλά και άλλοι υποστηρικτές του Έλληνα υποψηφίου δημάρχου, είχαν συγκεντρωθεί έξω από εκλογικό κέντρο της Χειμάρρας και πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη του.

Επίσης, στις εκλογές στο δήμο Φοινίκης νικητής είναι ο υποψήφιος του Κόμματος των Ελλήνων για το Μέλλον (ΜΕΓΑ) σε συνασπισμό με το κυβερνών Σοσιαλιστικό Κόμμα, Ρωμαίος Τσάκουλης με 41 % των ψήφων έναντι 29 % αντίστοιχα που πήραν οι δύο αντίπαλοί του.


Στο δήμο Δρόπολης νικητής με 80% των ψήφων είναι ο υποψήφιος του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Δημητράκης Τόλης.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Η πρώτη δήλωση του Φρέντι Μπελέρη μετά τη νίκη στις εκλογές: «Κέρδισε η Χειμάρρα! Νίκησε η Δημοκρατία!»”