Η πρώτη αντίδραση Κασιδιάρη για το «κόψιμο» του κόμματός του από τις εκλογές: «Απολύτως στημένη διαδικασία»

 

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αντέδρασε άμεσα μετά την ανακοίνωση της είδησης ότι ο Άρειος Πάγος έκοψε το κόμμα του «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» από τις εκλογές της 21ης Μαΐου.


Ο Ηλίας Κασιδιάρης που βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές μίλησε για το όλο θέμα μέσω ανάρτησης που έκανε στο twitter.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης εξαπέλυσε μύδρους κατά πάντων και μίλησε για «στημένη διαδικασία», ενώ τα έβαλε και με τον ΣΚΑΪ, που έβγαλε από τους πρώτους την είδηση για το κόψιμο του κόμματός του από τον Άρειο Πάγο.

Αναλυτικά ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέφερε:

«Πριν από λίγα λεπτά ο ΣΚΑΪ ως νέο μαντείο των Δελφών προανήγγειλε και «προφήτευσε» την παράνομη και πραξικοπηματική απόφαση αποκλεισμού του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ από τις εκλογές.


Έτσι αποδείχθηκε περίτρανα ότι δεν υπάρχει καμία κεκλεισμένων των θυρών σύσκεψη στον Άρειο Πάγο και όλη η διαδικασία είναι απολύτως στημένη και υπαγορευμένη από το Μέγαρο Μαξίμου. Ανέμενα εδώ και αρκετό καιρό αυτή την εξέλιξη, γιατί γνωρίζω άριστα τις χυδαίες τακτικές της διεφθαρμένης δικτατορίας, που καταδυναστεύει την πατρίδα μας.


Έχω προετοιμάσει βήμα προς βήμα τις επόμενες κινήσεις μου με τελικό σκοπό την νίκη των Ελλήνων που αγωνίζονται υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Αύριο το απόγευμα και αφού ολοκληρωθεί επισήμως η διαδικασία παρωδία στο θέατρο σκιών του Μητσοτάκη θα εκδοθούν οι επίσημες ανακοινώσεις μου».

Η επίσημη δήλωση

Λίγο μετά ο Ηλίας Κασιδιάρης έκανε και επίσημη δήλωση για το θέμα στην οποία ανέφερε: «Απόψε καταλύθηκε οριστικά το δημοκρατικό πολίτευμα και μισό εκατομμύριο Έλληνες στερούνται το ύψιστο δικαίωμα να ψηφίσουν το κόμμα της επιλογής τους.Το “Εθνικό κόμμα Έλληνες” στοχοποιήθηκε παράνομα γιατί είναι το πιο έντιμο και καθαρό κόμμα της εγχώριας πολιτικής σκηνής. Αναμέναμε αυτή την πρωτοφανή εκτροπή και είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για την επόμενη μέρα. Αύριο το απόγευμα θα λάβουν χώρα οι επίσημες ανακοινώσεις μου». 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *