Η πριγκίπισσα Ιμάν της Ιορδανίας παντρεύτηκε τον Έλληνα εκλεκτό της καρδιάς της,Τζαμέελ Θερμιώτη

Η πριγκίπισσα Ιμάν της Ιορδανίας παντρεύτηκε τον Έλληνα εκλεκτό της καρδιάς της,Τζαμέελ Θερμιώτη σε έναν λαμπερό και χλιδάτο γάμο, που έγινε στο Αμμάν όπου ο βασιλιάς της χώρας Αμπντουλάχ Β’ ανακήρυξε και επίσημα το ζευγάρι ως συζύγους.


Ο Τζαμέελ Θερμιώτης, σύζυγος πλέον της πριγκίπισσας της Ιορδανίας γεννήθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας το 1994 και είναι ελληνικής καταγωγής. Είναι κάτοχος πτυχίου στη διοίκηση επιχειρήσεων και εργάζεται στη Νέα Υόρκη.

Το ζευγάρι ορκίστηκε στο Κοράνι, ενώ ένας ιερέας του παλατιού μιλούσε για το θεσμό του γάμου τονίζοντας ότι είναι μία εξαιρετική αρετή στο Ισλάμ.

Στη συνέχεια, ο βασιλιάς, η πριγκίπισσα Ιμάν και ο Τζαμέελ Θερμιώτης υπέγραψαν το γαμήλιο έγγραφο, ενώ ένα μουσικό συγκρότημα από την πόλη Μάαν της νότιας Ιορδανίας απήγγειλε παραδοσιακά γαμήλια τραγούδια.

Η 26χρονη πριγκίπισσα Ιμάν είναι η μεγαλύτερη κόρη του βασιλιά Αμπντουλάχ Β’ και της πριγκίπισσας Ράνια. Είναι το πρώτο από τα τέσσερα παιδιά της βασιλικής οικογένειας της Ιορδανίας που παντρεύτηκε.


Ο αρραβώνας του ζευγαριού είχε ανακοινωθεί από τη Βασιλική Χασεμιτική Αυλή τον περασμένο Ιούλιο.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *