Η πιο συγκινητική ανάρτηση του Άδ. Γεωργιάδη: “Ζητώ την ψήφο σας και ένα σταυρό στο Βόρειο Τομέα” – Το μήνυμα για τα 4 χρόνια στο Υπουργείο Ανάπτυξης

Με βίντεο που ανάρτησε στα social media απευθύνθηκε στους Έλληνες ψηφοφόρους ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και εκ νέου υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στο Βόρειο Τομέα Αθήνας, Άδωνις Γεωργιάδης. 


Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αφού τόνισε ότι πέρασε την ωραιότερη προεκλογική περίοδο της ζωής του, ευχαρίστησε τους ανθρώπους που του έδωσαν δύναμη να συνεχίσει αυτές τις μέρες, που τον κάλεσαν να μιλήσει στους χώρους εργασίας και στα σπίτια τους, όπως επίσης και τους εθελοντές και τους συνεργάτες του που μαζί “έτρεξαν” την προεκλογική αυτή εκστρατεία. 

Δεν παρέλειψε και να αναφερθεί στη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου, που οργάνωσε τις προεκλογικές εκδηλώσεις, ενώ στη συνέχεια έκανε ένα μικρό απολογισμό του έργου που παρέδωσε από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ευχαριστώντας του άμεσους συνεργάτες του και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη. 

Κλείνοντας ζήτησε την ψήφο των Ελλήνων πολιτών την ερχόμενη Κυριακή, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η δύναμη του πολιτικού είναι ο σταυρός. 

Δείτε το βίντεο:


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *