Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου τσούγκρισε αυγά με τους Εύζωνες και αντάλλαξε ευχές – Δείτε φωτογραφίες

Την Προεδρική Φρουρά επισκέφθηκε το πρωί της Κυριακής η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με αφορμή τον εορτασμό του Πάσχα.


Η κ. Σακελλαροπούλου αντάλλαξε ευχές με τους Εύζωνες και τα στελέχη της Προεδρικής Φρουράς για τις άγιες ημέρες του Πάσχα και τσούγκρισε μαζί τους αυγά, τηρώντας το έθιμο.

«Ας γιορτάσουμε το φετινό Πάσχα όπως το απαιτεί η ημέρα, με πνεύμα ειρηνικό, σε ατμόσφαιρα αγάπης και αδελφοσύνης. Αντλώντας αισιοδοξία από το νόημα της Λαμπρής, την υπέρβαση του θανάτου, του σκότους και της φθοράς, παίρνοντας θάρρος από την μεταμορφωτική υπόσχεση της Ανάστασης, ας χαρούμε τον θρίαμβο της ζωής και την αναγέννηση της ελπίδας», ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο μήνυμα της για το Πάσχα, το οποί έστειλε μέσω του Facebook.

«Ας σταθούμε σε όσα μας ενώνουν, κι ας «μοιράσουμε δωρεάν την ψυχή μας», όπως μας προτρέπει ο ποιητής. Εύχομαι αυτή η μέρα του φωτός να γίνει οδηγός μας για ένα αύριο δημιουργικό και οικείο, μακριά από τη μισαλλοδοξία και τον φόβο, στηριγμένο στην κατανόηση, τον σεβασμό, τη διαλλακτικότητα και την αλληλεγγύη.

Χριστός Ανέστη!».


Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε και αντάλλαξε ευχές, επίσης, με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.


Επιπλέον, η κ. Σακελλαροπούλου μίλησε και με την Άρτεμη Παπακωστίδου, την «κυρά του Δέλτα» στον Έβρο, και την κυρία Ειρήνη Κατσοτούρχη, τη μοναδική κάτοικο στην ακριτική Κίναρο «κυρά Ρηνιώ».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *