Η καλύτερη διαφήμιση για τον Άδωνι Γεωργιάδη είναι τα λόγια των εργαζομένων – «Το καλύτερο προεκλογικό σποτ που θα μπορούσα να φτιάξω»

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν χρειάζεται να πει πολλά για το τεράστιο έργο του στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Δεν χρειάζεται να κάνει μεγάλες αναφορές στο έργο που έγινε στο υπουργείο επί των ημερών του. Τα πεπραγμένα του τα λένε όλα.


Από την άλλη, και το γεγονός ότι αποτελεί τον μακροβιότερο υπουργό ανάπτυξης στη σύγχρονη ιστορία μιλάει από μόνο του.

Δεν είναι όμως, μόνο αυτά τα παράσημό του. Το πιο σημαντικό παράσημο είναι τα λόγια των εργαζομένων. Στην εκδήλωση που έγινε στα Ναυπηγεία Ελευσίνας για τις ημέρες και τα έργα του Άδωνι Γεωργιάδη στο υπουργείο Ανάπτυξης, τα συγκινητικά λόγια αγάπης και ευγνωμοσύνης των εργαζομένων για τον Άδωνι Γεωργιάδη τα είπαν όλα.

Οι εργαζόμενοι που έχουν δουλειά και μπορούν να κοιτάνε με αισιοδοξία την επόμενη μέρα μίλησαν για το σπουδαίο έργο του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων και κάποιοι είπαν και μια από τις πιο μεγάλες αλήθειες.

Αν δεν ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν θα είχαν δουλειά σήμερα. Με τα έργα του κράτησε όρθιες τις δουλειές τους και εκείνους.


Ο Άδωνις Γεωργιάδης πόσταρε στο Twitter ένα βίντεο με τα λόγια των εργαζομένων, που μάλιστα επιμελήθηκε η αγαπημένη σύζυγός του, Ευγενία Μανωλίδου. Στο βίντεο υπήρχαν τα λόγια αγάπης και ευγνωμοσύνης κάποιων εργαζομένων για τον υπουργό, ο οποίος μίλησε για το καλύτερο προεκλογικό σποτ που θα μπορούε να φτιάξει ποτέ.


Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στην ανάρτησή του.

Το καλύτερο προεκλογικό σποτ που θα μπορούσα να φτιάξω ποτέ είναι αυτό! Η Ευγενία Μανωλίδουέκανε το μοντάζ, αλλά τα λόγια είναι τα αληθινά λόγια που είπαν οι εργαζόμενοι των διαφόρων εταιριών που με την πολιτική μας στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων αυτά τα 4 χρόνια, τους βοηθήσαμε να βρουν δουλειά και αξιοπρέπεια. Τους ευχαριστώ με συγκίνησαν!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *