Η «γλυκιά» ανάρτηση και το «ευχαριστώ» του Άδωνι Γεωργιάδη για την Ευγενία Μανωλίδου και τον κόσμο

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε μια «γλυκιά» ανάρτηση για τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου και της έστειλε το δικό του «ευχαριστώ», ενώ το ίδιο έκανε και για τον κόσμο και την τεράστια ανταπόκριση που έδειξε σήμερα σε μια ξεχωριστή εκδήλωση.


Ο Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε το παρών σήμερα – μετά από πρωτοβουλία της Ευγενίας Μανωλίου – παραμονή Πρωτοχρονιάς στην σχολή Ἑλληνική Ἀγωγή – Μαθήματα Ἀρχαίων Ἑλληνικῶν για να υπογράψει  το νέο του βιβλίο:  «Απλά Μαθήματα Ιστορίας Ά τόμως». Ο κόσμος παρά την γιορτινή μέρα, έβαλε στην άκρη την βόλτα στην πόλη ή την βόλτα στα μαγαζιά για ψώνια και γέμισε την Σχολή.

Και φυσικά έσπευσε να αγοράσει το νέο βιβλίο του Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και αντιπροέδρου της ΝΔ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ευχαρίστησε με τον δικό του ξεχωριστό και γλυκό τρόπο την σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου για όλα όσα έχει κάνει, αλλά ευχαρίστησε και τον κόσμο που πήγε στη Σχολή και έσπευσε να πάρει το νέο του βιβλίο.

Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε σε ποστ που έκανε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


«Σήμερα Παραμονή Πρωτοχρονιάς η Ευγενία είχε κανονίσει να είμαι στην Ἑλληνική Ἀγωγή – Μαθήματα Ἀρχαίων Ἑλληνικῶν για να υπογράφω το νέο μου βιβλίο:  «Απλά Μαθήματα Ιστορίας Ά τόμως».


Ο κόσμος, εν μέσω εορτών, γέμισε την Σχολή μας και αγόρασε μαζικά το βιβλίο μου του οποίου η Ά έκδοση εξαντλείται ήδη σε λίγες μόνον μέρες. Αυτή η αγάπη σας είναι που μου δίνει την δύναμη να συνεχίζω, παρά τις ύβρεις, την τοξικότητα, τις άδικες κατηγορίες που οι αντίπαλοι μου εκτοξεύουν.

Είναι μεγάλη Τιμή να με υποστηρίζει, να με πιστεύει και να με εμπιστεύεται τόσος κόσμος. Θερμές Ευχαριστίες και Ευχές να έχουμε ένα υπέροχο 2023 με νέα Αυτοδύναμη Κυβέρνηση του Kyriakos Mitsotakis

Χωρίς την Ευγενία Μανωλίδου η Σχολή μας δεν θα πήγαινε τόσο εξαιρετικά και ούτε τα βιβλία μου θα είχαν κυκλοφορήσει».

Ευχαριστώ αγάπη μου!»


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Η «γλυκιά» ανάρτηση και το «ευχαριστώ» του Άδωνι Γεωργιάδη για την Ευγενία Μανωλίδου και τον κόσμο”