Η απίστευτη ατάκα του Άδωνι Γεωργιάδη για τον Γιώργο Παπαδάκη και τη… μπάκα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο προσκήνιο είναι από το απόγευμα της Κυριακής ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης, καθώς βίντεο που αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο, τον δείχνουν να κάνει γυμναστική με ηλεκτροδιέγερση, προκειμένου να ρίξει τη… μπάκα του, για την οποία τον είχε κατηγορήσει το προηγούμενο διάστημα ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», Γιώργος Παπαδάκης.


Ο Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστοι», αποκάλυψε πως ο λόγος που αποφάσισε να μπει σε πρόγραμμα γυμναστικής είναι γιατί το σχόλιο που έκανε ο Γιώργος Παπαδάκης τον πλήγωσε. Κι αυτό γιατί ο παρουσιαστής της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» είχε σχολιάσει τα κιλά του Αδωνι Γεωργιάδη, έπειτα από πρόκρισή του στο τουρνουά τένις Φιλοθέης, στο οποίο είχε πάρει μέρος.

 
«Τον άκουσα να με κατηγορεί για την μπάκα μου και έτσι αποφάσισα να τη ρίξω. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, αλλά θα κάνω μια μεγάλη προσπάθεια», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης, χαριτολογώντας. Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι δεν μοιράστηκε ο ίδιος αυτές τις στιγμές, αλλά το γυμναστήριο που επισκέφτηκε ενώ σημείωσε πως η χθεσινή ήταν η πρώτη φορά. «Εγώ δεν ανέβασα τίποτα, το γυμναστήριο το ανέβασε», είπε χαρακτηριστικά ο Αδωνις Γεωργιάδης. Παράλληλα, μίλησε δημόσια για το παράπονό του: «Αισθάνομαι ότι θα με κατηγορήσουν καμιά μέρα, επειδή αναπνέω», τόνισε αναφερόμενος στα επικριτικά σχόλια που δέχθηκε μετά τη δημοσίευση των βίντεο που τον δείχνουν να προσπαθεί να διατηρηθεί σε φόρμα. Απαντώντας στο ερώτημα για το αν τελικά η ηλεκτροδιέγερση λειτουργεί, είπε πως αυτό θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Δείτε το σχετικό βίντεο (ΕΔΩ)

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *