Η απάντηση του Γιώργου Πατούλη στον πατέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, για την πυρκαγιά στην Πεντέλη

Στην επίθεση που δέχτηκε από τον πατέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, απάντησε ο Περιφερειάρχης Αττική Γιώργος Πατούλης αναφέροντας:


«Είναι πολύ λυπηρό, ο πατέρας της Κατερίνας Στεφανίδη, Χρυσή Ολυμπιονίκη με τα Εθνικά χρώματα, να με κατηγορεί και να με στοχοποιεί ως υπαίτιο για την πυρκαγιά στην Παλλήνη.

Το τοξικό του μίσος και η αναφορά του πάνω απο 5 φορές στο όνομα μου, ως άχρηστο και ανίκανο, είναι στοιχείο που τον χαρακτηρίζει.

Προφανώς η οικογενειακή τους ενασχόληση με την παράταξη της κα. Δούρου, και το μηδενιστικό του μίσος τον τυφλώνει. Η σύζυγος του κα Ζωη Βαρέλη – Στεφανιδη είναι Περιφερειακή Σύμβουλος με την κα. Δούρου και υποψήφια Βουλευτης με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττικη.

Η Περιφέρεια Αττικής δεν είναι Πυροσβεστική.  Οι Περιφέρειες συνεπικουρούν στο έργο κατάσβεσης εφόσον τους ζητηθεί και αποτελούν έναν κρίκο από τη μεγάλη αλυσίδα που συντονίζει το Υπ. Πολιτικής Προστασίας.


Κύριε Στεφανίδη, η κόρη σας τιμάει τα Ελληνικά χρώματα ενώνοντας τους Έλληνες. Μην εκμεταλλεύεστε τη φήμη της για να πείτε τα ανυπόστατα ψέματα σας και να τους διασπάτε. Καλο θα ηταν και εσεις οπως ολοι στις δυσκολες στιγμες να ειμαστε διπλα σε οσους εχουν αναγκη και να βοηθάμε με όποιον τροπο μπορουμε, οχι να εκμεταλλευόμαστε « ως πολιτικά εξαπτέρυγα» κρισιμες στιγμες για τις ζωες και τις περιουσιες των συνανθρώπων μας συγκυριακά και ανεύθυνα».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *