Η αμήχανη στιγμή του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του μετά από ερώτηση για τον Χάρι και η σοφτ μπηχτή της Κέιτ για τον… κουνιάδο της

Σε μια πολύ δύσκολη και αμήχανη στιγμή βρέθηκαν χθες ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον. Το ζευγάρι έκανε επίσημη επίσκεψη στο Liverpool Royal Hospital, όταν ένας από τους δημοσιογράφους, που ήταν εκεί ρώτησε τον γιο του βασιλιά Καρόλου της Βρετανίας αν έχει διαβάσει το βιβλίο που έβγαλε ο αδελφός του Πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος σέρνει τα εξ αμάξης και στον Ουίλιαμ και στην Κέιτ Μίντλετον, αλλά και σε όλη τη βασιλική οικογένεια.


Ο Ουίλιαμ έκανε την… πάπια. Έκανε πως δεν άκουσε το ερώτημα με αποτέλεσμα ο δημοσιογράφος να ρωτήσει ξανά: «Είχατε την ευκαιρία να διαβάσετε ξανά τα λόγια του αδελφού σας;» Και πάλι όμως, ούτε εκείνος, ούτε η Κέιτ Μίντλετον είπαν κάτι. Προσπέρασαν τον δημοσιογράφο χαμογελαστοί, αλλά δεν απάντησαν.

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον επισκέφθηκαν χθες και το φιλανθρωπικό ίδρυμα ψυχικής υγείας, «Open Door», όταν η Κέιτ είπε: «Οι ψυχαναλύσεις λόγου δεν λειτουργούν για όλους, δεν είναι για όλους αυτές οι θεραπείες». Αυτό φυσικά μεταφράστηκε ως… σοφτ μπηχτή για τον Πρίγκιπα Χάρι.

Στο βιβλίο του ο Πρίγκιπας Χάρι, αναφέρεται στην ψυχανάλυση και τις θεραπείες που έχει κάνει ενώ, πολλές φορές ευχαριστεί τους θεραπευτές που τον έχουν βοηθήσει γενικά. Γράφει μάλιστα, πως μετά την έντονη επίθεση που ισχυρίζεται ότι του έκανε ο Ουίλιαμ, κάλεσε αμέσως τον θεραπευτή του. Και φυσικά το καρφί της Μίντλετον πήγαινε σε αυτόν.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *