Η αλήθεια για τους μισθούς των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Ελευσίνας – Η ανάρτηση εργαζομένου που τα είπε όλα

 

Συγκεκριμένα κέντρα παραπληροφόρησης και προπαγάνδας διοχευτεύουν εδώ και μέρα σε… φίλια προς αυτά ΜΜΕ σενάρια για τους μισθούς των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Ελευσίνας, για δώρα που δεν έχουν πάρει κλπ. Μάλιστα και η ΓΣΕΕ και ο πρόεδρός της κ. Παναγόπουλος μπήκαν στο… παιχνίδι αυτό.


Την απόλυτη αλήθεια έδειξε για άλλη μια φορά στο όλο θέμα ένας εργαζόμενος των ναυπηγείων, ο οποίος ανάρτησε σε σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το τι έσει γίνει με τους μισθούς, τι είχαν πάρει οι εργαζόμενοι με την προηγούμενη διοίκηση, που είχε… βαρέσει κανόνι και τι έχουν πάρει με τη νέα διοίκηση.

Μάλιστα η νέα διοίκηση περιμένει ακόμα την απόφαση του δικαστηρίου που θα της δώσει και επίσημα τα ηνία, αλλά παρόλα αυτά πληρώνει τους εργαζόμενους και τους καταβάλει ακόμα και κομμάτια των παλιών αμαρτιών – οφειλών της προηγούμενης διοίκησης.

Η αλήθεια λοιπόν, είναι μια και είναι ξεκάθαρη και δεν χωράει καμία αμφισβήτηση.

Ο εργαζόμενος στα Ναυπηγεία Ελευσίνας ανάρτησε πίνακα με τις πληρωμές από το 2010 ως τώρα και έγραψε:


«Μια μικρή ενημέρωση τι γινόταν τόσα χρόνια στα ναυπηγεία Ελευσίνας που η ΓΣΕΕ σφύριζε αδιάφορα και τώρα ανακάλυψε ξαφνικά ότι δεν παίρνουμε δώρο από τον νέο ιδιοκτήτη ο οποίος Χριστούγεννα,Πάσχα μας έδωσε 3.000.000 ευρώ! Φτάνει υποκριτές!»


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 σκέψεις για “Η αλήθεια για τους μισθούς των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Ελευσίνας – Η ανάρτηση εργαζομένου που τα είπε όλα”