Γνωστός τράπερ συνελήφθη στο Αγρίνιο για οπλοκατοχή – Του επιβλήθηκε ποινή 8 μηνών και πρόστιμο 600 ευρώ

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Αγρινίου συνέλαβαν γνωστό τράπερ για οπλοκατοχή. Σε έλεγχο που έγινε ο καλλιτέχνης βρέθηκε να έχει πάνω του ένα πιστόλι με γεμάτο γεμιστήρα.


Ο 29χρονος τράπερ είχε προγραμματίσει να δώσει συναυλία σε πόλη κοντά στο Αγρίνιο. Ο καλλιτέχνης βρισκόταν καθοδόν για την πόλη αυτή. Αστυνομικοί, όμως, που έκαναν ελέγχους σε αυτοκίνητα στην Ιονία Οδό κοντά στα διόδια της Ρίγανης, σταμάτησαν και το όχημα του τράπερ.

Στην έρευνα που έγινε ο τράπερ πιάστηκε να έχει μέσα από τη φόρμα που φορούσε, ένα εννιάρι πιστόλι Glock με γεμιστήρα πλήρη φυσιγγίων.

Ο 29χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο του Αγρινίου.

Ο 29χρονος οδηγήθηκε στη συνέχεια στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου και πέρασε Αυτόφωρο όπου του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών και χρηματικό πρόστιμο 600 ευρώ. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με αναστολή και συνέχισε το δρόμο του για την Ήπειρο όπου έχει προγραμματισμένη εμφάνιση απόψε.


Σε δήλωση του, στο agrinionews.gr, ο δικηγόρος του Γιάννης Ψάρρης, έκανε λόγο για αμέλεια καθώς ο 29χρονος κατείχε το όπλο «μετά από ενασχόλησή του με το άθλημα της σκοποβολής, αγνοώντας τον νόμο και χωρίς να έχει πρόθεση ασέβειας των κανόνων της δημόσιας τάξεως, δεν το τοποθέτησε στην οικία του». Έκανε γνωστό επίσης, πως ασκήθηκε έφεση.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *