Γλυφάδα: Νέα ιστοσελίδα για τα ζώα συντροφιάς

Μια νέα ιστοσελίδα ειδικά για τα ζώα συντροφιάς, δημιούργησε ο δήμος Γλυφάδας με πρωτοβουλία του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου.


Το σάιτ έχει την ηλεκτρονική διεύθυνση «zwasyntrofias.glyfada.gr» κι εκεί ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για όλες τις υπηρεσίες που παρέχονται, για τις υιοθεσίες, τις στειρώσεις, την παροχή τροφής, την ιατρική περίθαλψη, για τη νομοθεσία που ισχύει, τους κανόνες και τις υποχρεώσεις κ.α.

Στο μενού υπάρχει τομέας και για αγγελίες υιοθεσίας, αλλά και γενικότερα για τους αδέσποτους σκύλους και τις γάτες της πόλης. Επίσης, υπάρχει γραμμή για κλήση, σε περίπτωση που γίνει αντιληπτή η κακοποίηση κάποιου ζώου ή ο εγκλωβισμός του ή γενικότερα αν βρίσκεται σε κίνδυνο ή ακόμη κι αν έχει πέσει θύμα τροχαίου.

Τέλος, υπάρχει και τομέας για τις εκδηλώσεις και τα μπαζάρ που οργανώνονται στον Δήμο για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς. Μάλιστα, μια δράση υιοθεσίας σκύλων έχει προγραμματιστεί από τον δήμο Γλυφάδας για το ερχόμενο Σάββατο (27/5) στον Δρόμο των Ποιητών, από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *