«Γιατί άνοιξε TikTok ο Κυριάκος Μητσοτάκης;» – Η απάντηση που έδωσε ο ίδιος μέσω της πλατφόρμας

Πλησιάζοντας όλο και περισσότερο στις κάλπες της 21ης Μαΐου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε το δικό του μήνυμα στους νέους της χώρας μέσω του TikTok.


Με ένα βίντεο στη δημοφιλή πλατφόρμα, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε στο ερώτημα γιατί άνοιξε λογαριασμό σε αυτή, ενώ παράλληλα δεσμεύτηκε να απαντά στις περισσότερες ερωτήσεις των νέων μέσω του TikTok.

Σχετικά με τις εκλογές, πρωθυπουργός παρακίνησε τους νέους της χώρας να πάνε να ψηφίσουν. «Ψηφίστε ό,τι θέλετε, αρκεί να μην απέχετε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

«Λοιπόν, άνοιξα το TikTok γιατί είναι ο πιο άμεσος τρόπος επικοινωνίας με τη νέα γενιά. Αφού εσείς είστε στο TikTok και από εκεί ενημερώνεστε, πρέπει κι εγώ να είμαι στο TikTok για να μπορώ να επικοινωνώ μαζί σας, να μπορώ να απαντώ στις ερωτήσεις σας, να περνάω τα δικά μου μηνύματα. Σε κάθε περίπτωση αφού βλέπετε TikTok να σας ζητήσω να πάτε να ψηφίσετε στις εκλογές, ψηφίστε ότι θέλετε αρκεί να μην απέχετε. Και ότι ερωτήσεις έχετε εδώ είμαι μέσω video reply να προσπαθώ να τις απαντώ», αναφέρει στο βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *