Γιάνης Βαρουφάκης: «Θυμάμαι ποιος με χτύπησε – Δεν ήταν ο 17χρονος»

Ο Γιάνης Βαρουφάκης μίλησε για την επίθεση και τον άγριο ξυλοδαρμό του, την περασμένη Παρασκευή (10.3.2023) έξω από εστιατόριο στα Εξάρχεια και τόνισε ότι ο 17χρονος αντιεξουσιαστής, που συνελήφθη από την αστυνομία δεν ήταν εκείνος που τον χτύπησε.


Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM και αναφέρθηκε στη σύλληψη του 17χρονου, λέγοντας πως ο ανήλικος δεν είναι αυτός που του επιτέθηκε και διευκρίνισε ως θα τοποθετηθεί συνολικά, μόλις ολοκληρωθεί η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης:

«Ήταν 6-7 άτομα και είδα ποιος με τραυμάτισε. Έχω χαραγμένο το πρόσωπό του μέσα στο μυαλό μου και μπορώ να πω ότι δεν ήταν 17χρονος. Ήταν τουλάχιστον 25χρονος και μάλιστα εξασκημένος στην “χειρουργική βία”. Δεν θα υποκαταστήσω εγώ τον ανακριτή ή τον εισαγγελέα ή τους δικαστές ή τους ενόρκους όπως κάνει ο κ. Θεοδωρικάκος, που βγαίνει και λέει ότι τα έλυσε όλα μόνος του, λες και είναι δικαστής και ένορκος και εισαγγελέας και ανακριτής».

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, εξάλλου, πήγε σήμερα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός για περαιτέρω έλεγχο (είχε πάει εκεί και μετά τον ξυλοδαρμό του, όπου υπέστη κάταγμα στη μύτη, αλλά έφυγε μετά τις πρώτες βοήθειες).

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *